ΥΓΕΙΑ

Φτιαξτε μόνη σας σπιτικά Detox αυτοκόλλητα και αποτοξινώστε το σώμα σας

2
Τα βαρέα μέταλλα, όπως ο υδράργυρος, ο μόλυβδος και το αλουμίνιο, συσσωρεύονται στο σώμα με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να ενεργοποιήσουν τον κίνδυνο για παθήσεις όπως καρδιακές παθήσεις, προβλήματα του θυρεοειδούς, άνοια, νευρολογικές καταστάσεις, αυτισμό, στειρότητα και γενετικές ανωμαλίες.Τα…

Τα βαρέα μέταλλα, όπως ο υδράργυρος, ο μόλυβδος και το αλουμίνιο, συσσωρεύονται στο σώμα με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να ενεργοποιήσουν τον κίνδυνο για παθήσεις όπως καρδιακές παθήσεις, προβλήματα του θυρεοειδούς, άνοια, νευρολογικές καταστάσεις, αυτισμό, στειρότητα και γενετικές ανωμαλίες.Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε αυτούς τους μολυσματικούς παράγοντες από το σώμα σας και να ελαχιστοποιήσετε τις επιπτώσεις τους στην υγεία σας.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Τα Detox επιθέματα ποδιών είναι πραγματικά αποτελεσματικά για να απαλλαγούμε από τις τοξίνες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μπορείτε να τα αγοράσετε, αλλά η τιμή τους δεν είναι πάντα εφικτή. Ένας εναλλακτικός τρόπος είναι να δημιουργήσετε τα δικό σας επιθέματα ποδιών Detox στο σπίτι σας. Θα χρειαστείτε ένα κρεμμύδι,ένα σκόρδο,νερό,αυτοκόλλητες γάζες και κάλτσες.Απλά ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: daddy-cool.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας