ΟΜΟΡΦΙΑ

Εύκολο τρικ για να αποκτήσετε σαρκώδη χείλη

Με την τεχνική του lip contour

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν ζουμερά και σαρκώδη χείλη και χρησιμοποιούν όποιο καλλυντικό υπόσχεται εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μερικές μάλιστα καταφεύγουν σε αισθητικές επεμβάσεις. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο, αφού υπάρχει ένας πολύ απλός και γρήγορος τρόπος που, σύμφωνα με το beautetinkyriaki, βασίζεται στ…


Με την τεχνική του lip contour

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν ζουμερά και σαρκώδη χείλη και χρησιμοποιούν όποιο καλλυντικό υπόσχεται εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μερικές μάλιστα καταφεύγουν σε αισθητικές επεμβάσεις. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο, αφού υπάρχει ένας πολύ απλός και γρήγορος τρόπος που, σύμφωνα με το beautetinkyriaki, βασίζεται στην τεχνική του lip contour και μπορεί να κάνει τα χείλη σας άκρως εντυπωσιακά και σαγηνευτικά.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Τα βήματα για να το πετύχετε είναι τα εξής

  1. Αρχικά πάρτε δύο μολύβια χειλιών ίδιας απόχρωσης αλλά με διαφορά στον τόνο του χρώματος (ένα λίγο πιο σκούρο και ένα λίγο πιο ανοιχτό).
  2. Έπειτα, γεμίστε την επιφάνεια των χειλιών σας με το ανοιχτόχρωμο μολύβι, δημιουργώντας μια βάση.
  3. Στη συνέχεια, σχηματίστε το περίγραμμα τους με το σκούρο μολύβι και γεμίστε τις γωνίες με φορά προς τα μέσα.
  4. Κάντε τη γραμμή του κάτω χείλους ελαφρώς πιο παχιά προς τα μέσα, χωρίς να καλύψετε το κέντρο του.
  5. Τέλος, με την βοήθεια των δαχτύλων σας αναμείξτε τα χρώματα έτσι ώστε να σβήσετε την διαχωριστική τους γραμμή και να κάνετε τα χρώματα να σβήνουν ομοιόμορφα.

Πηγή:  patrasevents.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories