ΟΜΟΡΦΙΑ

Ξέχνα τα μακριά μαλλιά! Αυτό είναι το haircut που θα δεις παντού το 2017!

15
Απέχουμε περίπου δύο μήνες μακριά απ’τη νέα χρονιά και ήδη το haircut που θα γίνει τάση και θα δεις να υπάρχει παντού έχει ήδη αγαπηθεί. Το trend του χειμώνα λοιπόν δεν είναι άλλο απ’το κοντό καρέ με αφέλειες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, μιας και ήδη έχει γίνει τάση το κοντ…

Απέχουμε περίπου δύο μήνες μακριά απ’τη νέα χρονιά και ήδη το haircut που θα γίνει τάση και θα δεις να υπάρχει παντού έχει ήδη αγαπηθεί. Το trend του χειμώνα λοιπόν δεν είναι άλλο απ’το κοντό καρέ με αφέλειες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, μιας και ήδη έχει γίνει τάση το κοντό μαλλί.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το κοντό καρέ με αφέλειες ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα, γι’αυτό και πολλές γυναίκες μπορούν να το δοκιμάσουν. Το μόνο που πρέπει να προσ3ξουν, είναι να κόψουν τις σωστές αφέλειες για το πρόσωπο τους.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Είναι πάντως ένα βολικό χτένισμα μιας και δεν θα σε ενοχλούν οι αφέλειες όπως το καλοκαίρι και δεν θα χρειάζεται να πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα. Πάρε μία γεύση από τις παρακάτω φωτογραφίες:

1

2

3

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας