ΣΤΥΛ

Το πιο διάσημο Zara παλτό όλων των εποχών επέστρεψε – Εσύ το έχεις;

Πριν από καιρό είχαμε ασχοληθεί με ένα παλτό με την υπογραφή των καταστημάτων Zara, το οποίο είναι τόσο διάσημο που έχει και λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένο σ’ αυτό.  Η blogger Alice Frances ήταν αυτή που παρατήρησε την αγάπη των fashionistas γι’ αυτό το κομμάτι και αποφάσισε να δημιουργήσε ένα …

Πριν από καιρό είχαμε ασχοληθεί με ένα παλτό με την υπογραφή των καταστημάτων Zara, το οποίο είναι τόσο διάσημο που έχει και λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένο σ’ αυτό.  Η blogger Alice Frances ήταν αυτή που παρατήρησε την αγάπη των fashionistas γι’ αυτό το κομμάτι και αποφάσισε να δημιουργήσε ένα προφίλ στο Instagram, όπου θα συγκεντρώνει φωτογραφίες του.

Το συγκεκριμένο παλτό λοιπόν φαίνεται πως σημείωσε πάρα πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τα Zara αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν μια ελαφρώς αλλαγμένη version καθώς και την κόκκινη εκδοχή του αυτή τη σεζόν. Το εν λόγω πανωφόρι κοστίζει πλέον 59.95 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ,  και μας αρέσει γιατί είναι ένα από τα ρούχα που όντως μπορούν να φορεθούν σχεδόν όλες τις ώρες. 

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

Φυσικά το Instagram @thatcoat που είναι αφιερωμένος στο πιο διάσημο κομμάτι των Zara, δε θα μπορούσε παρά να ποστάρει και τη νέα του εκδοχή και να ενημερώσει τους fans του για τα νέα.

Have you spotted the #red version of #thatcoat ?! Ideal for #spring or to complement your #blue one 👏 #redorblue #springtrends #weekend #saturday #fashion #trendsetter #fashionblogger #zara @zara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη That Coat (@thatcoat) στις

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας