ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: Παράταση κακοκαιρίας μέχρι το Σάββατο!

Παίρνει παράταση μέχρι και το Σάββατο η κακοκαιρία που για μια εβδομάδα σχεδόν θα πλήξει το σύνολο της Ελλάδας με βροχές, καταιγίδες κατά τόπους έντονες και χιόνια σε ορεινές περιοχές. Θα χιονίσει και στην Πάρνηθα την Παρασκευή.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού όπως εκδόθηκε από την ΕΜΥ για τη Δευτέρα

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟ…


Παίρνει παράταση μέχρι και το Σάββατο η κακοκαιρία που για μια εβδομάδα σχεδόν θα πλήξει το σύνολο της Ελλάδας με βροχές, καταιγίδες κατά τόπους έντονες και χιόνια σε ορεινές περιοχές. Θα χιονίσει και στην Πάρνηθα την Παρασκευή.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού όπως εκδόθηκε από την ΕΜΥ για τη Δευτέρα

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΙΔΕΣ.

ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ.ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 06 EΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 06 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 06 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 05 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό μέχρι το Σάββατο

 

ΤΡΙΤΗ 07-03-2017

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ

ΚΑΤΑΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΠΗΧΩΡΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΚΟΝΗΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08-03-2017 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 09-03-2017

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΟΡΕΙΝΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΑ,ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ 8 ΜΠΟΦΟΡ, ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΕΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-03-2017

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΠΑΡΟΔΙΚΕΣΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΒΑΘΜΙΑΙΑΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ7 ΜΠΟΦΟΡ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11-03-2017

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΣΤΑ

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories