ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τοποθέτησε μερικά Κέρματα πάνω στον Υπολογιστή του και τον έβαλε σε Λειτουργία. Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Ένας υπερθερμασμένος φορητός υπολογιστής, μπορεί πραγματικά να σου χαλάσει τη μέρα! Την στιγμή που έχεις χαλαρώσει στον καναπέ σου ήσυχα και ωραία, αντιλαμβάνεσαι ότι το laptop σου είναι καυτό. Ο ανεμιστήρας του φορητού σου υπολογιστή αρχίζει να κάνει θόρυβο και εσύ ανησυχείς. Φοβάσαι πως ο υπολογιστής σου θα εκραγεί στην πιο κρίσιμη στιγμή της ται…


Ένας υπερθερμασμένος φορητός υπολογιστής, μπορεί πραγματικά να σου χαλάσει τη μέρα! Την στιγμή που έχεις χαλαρώσει στον καναπέ σου ήσυχα και ωραία, αντιλαμβάνεσαι ότι το laptop σου είναι καυτό. Ο ανεμιστήρας του φορητού σου υπολογιστή αρχίζει να κάνει θόρυβο και εσύ ανησυχείς. Φοβάσαι πως ο υπολογιστής σου θα εκραγεί στην πιο κρίσιμη στιγμή της ταινίας.

1

Συνήθως, στην περίπτωση υπερθέρμανσης του φορητού υπολογιστή, απλά περιμένουμε για λίγο να κρυώσει και έπειτα συνεχίζουμε τη δουλειά μας.

Ένας Ιάπωνας όμως, βρήκε τη λύση σε αυτό το εκνευριστικό πρόβλημα! Πως βρήκε τη λύση;

Στοιβάζοντας απλά χάλκινα νομίσματα επάνω στο laptop του!

2

Μελετώντας το διάγραμμα θερμότητας του υπολογιστή του, ο Ιάπωνας, ανακάλυψε ότι ο υπολογιστής του ήταν θερμότερος στο κάτω μέρος της οθόνης. Έτσι, άρχισε να ψάχνει τρόπους για να διώξει αυτή τη θερμότητα έξω από τον υπολογιστή.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

3

Λόγω του ότι ο χαλκός άγει τη θερμότητα καλύτερα από το αλουμίνιο και το πλαστικό, υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται στους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, σκέφτηκε να κάνει στοίβες από χάλκινα νομίσματα και να τις τοποθετήσει στα πιο θερμά σημεία του υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο, η θερμότητα του υπολογιστή μεταφέρεται μέσω των νομισμάτων στον ατμοσφαιρικό αέρα, σαν ένα μικρό κλιματιστικό.

4

Ακόμη, δεν έχουν διεξαχθεί κατάλληλες μελέτες σχετικές με αυτή τη μέθοδο, παρά μόνο κάποια ανεπίσημα στοιχεία. Παρ ’όλα αυτά, είναι μια μέθοδος που αξίζει να δοκιμάσετε και μια καλή λύση έκτακτης ανάγκης.

5

Credit: Hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories