ΖΩΔΙΑ

Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας που διανύουμε! Το πιο Ευνοημένο Ζώδιο θα Είναι ο…

Αυτές είναι οι αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα που διανύουμε και όλες οι εξελίξεις που θα ζήσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα ξυπνάνε μέσα σου συναισθήματα ζήλιας και καχυποψίας. Η εμπιστοσύνη απέναντι στο ταίρι σου θα κλονιστεί γιατί θα διαπιστώσεις ότι σ…


Αυτές είναι οι αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα που διανύουμε και όλες οι εξελίξεις που θα ζήσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα ξυπνάνε μέσα σου συναισθήματα ζήλιας και καχυποψίας. Η εμπιστοσύνη απέναντι στο ταίρι σου θα κλονιστεί γιατί θα διαπιστώσεις ότι σου λέει ψέματα στα πιο απλά πράγματα και αυτό θα σε κάνει να αμφιβάλλεις για ακόμη πιο σημαντικά. Κινήσου με πλάγιο τρόπο για να μάθεις τι συμβαίνει και βάλε μπρος την εξυπνάδα σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και παρατήρησε προσεκτικά τις κινήσεις του.

Χωρίς σχέση: Η ανάγκη σου να συνδεθείς ερωτικά με κάποιο πρόσωπο πιθανόν να σε οδηγήσει σε μια ακραία σχέση, που το πάθος, η ίντριγκα και το μυστήριο θα κυριαρχούν. Ίσως αυτή η σχέση έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες και τα πρέπει σου, όμως δε θα μπορέσεις να αντισταθείς καθώς η έλξη θα είναι ιδιαίτερα έντονη και δε θα σε νοιάζει να κάψεις τη γούνα σου αρκεί και μόνο να περάσεις στιγμές που θα σου προσφέρουν έντονο πάθος και θα διεγείρουν την φαντασία σου.

  • Ταύρος: 21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση: Σημαντικά γεγονότα και αποφάσεις αυτή την εβδομάδα θα ανατρέψουν την κατάσταση στα αισθηματικά σου και θα διαμορφώσουν τέτοιες συνθήκες ούτως ώστε να τελειώσουν τα προβλήματα και να ξεκινήσει μια νέα περίοδος. Θα κάνεις μια πολύ θετική στροφή στη σχέση σου και θα κάνεις νέα ξεκινήματα με το ταίρι σου που θα ευνοήσουν τη σχέση σας. Η σχέση σου εξελίσσεται και περνάει σε ένα διαφορετικό στάδιο, πράγμα που μπορεί να σημαίνει πως αποφασίζετε να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, να αλλάξετε σπίτι, να αποκτήσετε απόγονο ή ακόμη να συνεργαστείτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα δίνονται ευκαιρίες για γνωριμίες, εξόδους και φλερτ. Το τηλέφωνο σου δε σταματά να χτυπάει και οι προσκλήσεις πέφτουν βροχή. Εσύ θα βρίσκεσαι σε μεγάλη κινητικότητα αυτή την εβδομάδα και θα περάσεις πολύ καλά. Θα δεις τις συναισθηματικές σου υποθέσεις να εξελίσσονται γρήγορα. Κάποια πρόσωπα που δεν αξίζουν αποχωρούν για να μπουν νέα άτομα που θα σε ενθουσιάσουν. Δε θα βιαστείς να δεσμευτείς, αλλά θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου περιμένοντας το κατάλληλο πρόσωπο να κάνει την εμφάνιση του.

  • Δίδυμος: 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα σε διακατέχει ανησυχία και εκνευρισμός με το ταίρι σου. Ξυπνάνε συναισθήματα καχυποψίας και ζήλιας που προκαλούν τριγμούς στο δεσμό σου. Θα υπάρχει αναβρασμός και ένταση, θα αναθεωρήσεις πολλά και θα βάλεις κάποια όρια. Πάγιο αίτημα σου είναι να υπάρξει μια βαθιά σύνδεση με το άλλο σου μισό. Αν δεις πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί ή πως ο σύντροφος σου δε σου συμπεριφέρεται με σωστό τρόπο, δε θα διστάσεις να χωρίσεις ξαφνικά.

Χωρίς σχέση: Κάποιο θέμα που προκύψει σε εργασία ή υγεία θα σε απασχολήσει αρκετά, τα συναισθηματικά σου θα μπουν σε τελευταία προτεραιότητα. Γενικά θα θελήσεις να ξεκόψεις από άτομα και καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα και να κόψεις επαφές με το παρελθόν που μπαίνει εμπόδιο στην μελλοντική σου ευτυχία. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις πολύ απρόβλεπτα μια αισθηματική γνωριμία κάτω από μπερδεμένες συνθήκες που μελλοντικά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σταθερό.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

  • Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση: Με ανεβασμένη διάθεση ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Χαρούμενα και ξαφνικά γεγονότα θα φέρουν νέα νότα στο δεσμό σου. Εστιάζεις στην ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων και παρακινείς το ταίρι σου να κάνετε δραστηριότητες που δίνουν μια αίσθηση περιπέτειας και στους δυο. Μέσα από μετακινήσεις, βόλτες αλλά και νοητικές δραστηριότητες, η σχέση σου ανανεώνεται. Φυσικά και το σεξ γίνεται πιο ανάλαφρο, παιχνιδιάρικο και απολαυστικό.

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστα γεγονότα που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Μετακινήσεις, νέες επαφές, φλερτ και διασκεδάσεις θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σου. Ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα ξεκινά πολύ ξαφνικά που θα ζεστάνει την καρδιά σου, τον οποίο θα ζήσεις για όσο διαρκέσεις χωρίς να σκέφτεσαι το μέλλον. Αυτές τις μέρες απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου και δύσκολα θα την θυσιάσεις.

  • Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα η σχέση σου ανανεώνεται μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες αλλά και ασχολίες που ευνοούν σε εγκεφαλικό επίπεδο να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Δεν αποκλείεται να οργανώσετε να πάτε μια εκδρομή για να ξεκουραστείτε λίγο και να μπορέσετε να απολαύσετε τον έρωτα σας χωρίς άγχος. Αν έχεις σχέση εξ αποστάσεως, κάποιο ταξίδι σας φέρνει κοντά και αυτό σου δίνει πολύ μεγάλη χαρά.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα νιώθεις έντονα την ανάγκη να ζήσεις περιπετειώδεις και συναρπαστικές στιγμές στον έρωτα. Κοιτάς το παρόν, δε σε νοιάζει το αύριο και θέλεις να ξεφύγεις από τα άγχη της καθημερινότητάς σου. Θα έχεις ευκαιρίες για νέες κοινωνικές επαφές και ταξίδια. Πιθανό να γεννηθεί ένας έρωτας με άτομο ξένης κουλτούρας που θα είναι κόντρα στα πιστεύω σου αλλά δε θα μπορέσεις να του αντισταθείς. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα απολαύσεις κάθε στιγμή και θα χαρείς τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς.

  • Παρθένος: 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση: Η εβδομάδα προσφέρει ευκαιρίες για να βιώσεις χαρά στον έρωτα και να βρεις τρόπους να φέρεις ευτυχία και αρμονικούς ρυθμούς στο δεσμό σου. Πιθανόν να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου και κάποιο όνειρο σου να πραγματοποιηθεί, μια συγκατοίκηση, ένας γάμος, ένα παιδί ή κάποιο άλλο ευχάριστο γεγονός. Εσύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα βιώνεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και θα έχεις ελεύθερο χρόνο να περάσεις με το άλλο σου μισό κάνοντας δημιουργικά πράγματα.
Χωρίς σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη, θέλεις να κάνεις κάτι ανατρεπτικό και έξω από τα συνηθισμένα. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από φιλική σου παρέα, μέσου κοινωνικής δικτύωσης ή σε χώρο διασκέδασης βραδινή ώρα. Οι εξελίξεις θα είναι ξαφνικές και θα χρωματίσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σου. Τώρα μπορεί να αποχαιρετίσεις τη μοναξιά και να αποφασίσεις να μπεις σε μια σχέση που έχει όλα τα προαπαιτούμενα για να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό.

  • Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση: Αν νιώθεις πως η σχέση σου έχει βαλτώσει και έχεις κουραστεί ψυχικά, ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις αλλαγές και να αναθεωρήσεις την στάση σου απέναντι στο άλλο σου μισό. Η γκρίνια δεν είναι καλός σύμμαχος, οτιδήποτε σε δυσαρεστεί καλό θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του με ήρεμους τόνους. Μην κρατάς μέσα σου πράγματα. Η σεξουαλική σου ζωή έχει ατονήσει κάπως και αυτό μπορεί να σου φουντώνει διάφορες αμφιβολίες. Απομάκρυνε τις αρνητικές σκέψεις και εστίασε στην βελτίωση του δεσμού σου.

Χωρίς σχέση: Πολλές ευθύνες και λίγος χρόνο για διασκέδαση και έρωτα. Μήπως πρέπει να οργανώσεις εκ νέου το πρόγραμμα σου και να κάνεις λίγο χώρο και για την προσωπική σου ζωή; Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση προβληματισμού για τα αισθηματικά σου, ίσως δεν εξελίσσεται μια πρόσφατη γνωριμία όπως θέλεις ή δεν έχεις γνωρίσει ακόμη κάποιον που θα σου κάνει το κλικ. Μην αγχώνεσαι, δώσε βάση σε αυτά που θες εσύ και απομάκρυνε τοξικές καταστάσεις απ τη ζωή σου.

  • Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση: Μια εξαιρετική εβδομάδα για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, οι οποίες θα εξελιχθούν όπως εσύ τις θες. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σου τονίζονται, ο ερωτισμός σου αγγίζει το κόκκινο και προσπαθείς για μια καλύτερη ισορροπία στη σχέση σου με το άλλο σου μισό. Μέσα από συζητήσεις και διευθετήσεις θα κλείσεις θέματα που προκάλεσαν τριγμούς στη σχέση σου και θα εστιάσεις στην θετική πλευρά του αγαπημένου σου προσώπου ,που από τη πλευρά του θα έχει μια πιο διαχυτική συμπεριφορά απέναντι σου και θα σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα λάμπεις περισσότερο και γίνεσαι πόλος έλξης για πολλά άτομα που θα φτιάξουν το κέφι σου και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου. Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα βρεθείς να φλερτάρεις, να βγαίνεις ρομαντικά ραντεβού, να διασκεδάζεις παρέα με φιλικά σου πρόσωπα και να γνωρίζεις νέο κόσμο. Κάπου εκεί έξω είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις το μεγάλο έρωτα που τόσο καιρό περίμενες. Οδηγείσαι ολοένα και πιο κοντά στην πολυπόθητη ερωτική ευτυχία!

  • Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα στρέφεσαι εντός σου και ψάχνεις, αναλύεις και αναθεωρείς βαθύτερα συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες. Κάτι σε προβληματίζει στη σχέση σου, αλλά ακόμη δεν νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις για αυτό και να το μοιραστείς. Παρατηρείς το ταίρι σου…

Χωρίς σχέση: Μπορεί να έχεις πιεστεί έντονα με επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, έχοντας αφήσει τα αισθηματικά σου στην άκρη. Δεν είναι πως δεν θες να ξεκινήσεις μια νέα κατάσταση, ίσως όμως φοβάσαι αρκετά γι αυτό κρύβεσαι πίσω από ευθύνες και δικαιολογίες περί έλλειψης χρόνου. Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να μπορέσεις να λύσεις βαθύτερα θέματα που μπαίνουν εμπόδιο σε μια νέα αρχή.

  • Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση: Ο δεσμός σου εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο μάχης, αν παρασυρθείς από ζήλια και ανασφάλεια σε πράξεις που αργότερα θα μετανιώσεις, όμως θα έχουν κάνει την ζημιά τους. Αν νιώθεις πως δεν σε καλύπτει σε κάποια πράγματα το ταίρι σου, μίλησε του ξεκάθαρα και άφησε κατά μέρους τα παιχνίδια εγωισμού. Τέλος, πρόσεχε πολύ σε ποιους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου, διότι ένα φιλικό σου πρόσωπο ίσως προκαλέσει πρόβλημα στο δεσμό σου.

Χωρίς σχέση: Η σεξουαλικότητα σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτή την εβδομάδα και διακατέχεσαι από μια σφοδρή επιθυμία να ζήσεις έντονες στιγμές πάθους που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε λάθη και σε απαγορευμένες αγκαλιές. Μπορείς να περάσεις καλά στον ερωτικό τομέα, να φλερτάρεις και να το ρίξεις έξω, αλλά κράτα μικρό καλάθι εκεί που ακούς πολλά. Φρόντισε να μην μπλέξεις τα πράγματα γιατί αργότερα δεν υπάρχει γυρισμός.

  • Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση: Απολαμβάνεις τρυφερές και ευχάριστες στιγμές με το άλλο σου μισό, που σε τονώνουν και σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερη ζωντάνια και ευτυχία. Συνειδητοποιείς πόσο μεγάλη σημασία έχει που και που να ρίχνεις τις άμυνες σου και να αφήνεσαι στο ταίρι σου όπως ένα μικρό παιδί. Η εμπιστοσύνη έπειτα από μια περίοδο που κλονίστηκε, επανέρχεται και από κοινού κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Αν θέλεις να κάνεις παιδί, η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετικά ευνοϊκή.

Χωρίς σχέση: Αφήνεις το θλιβερό παρελθόν πίσω σου και ανοίγεις ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα που υπόσχεται μπόλικη χαρά, διασκέδαση και ζωντάνια. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο ηλικιακά μικρότερο από σένα ή που θα σου βγάλει το παιδί από μέσα σου και θα σε κάνει να ξεχάσεις τις κακές στιγμές του παρελθόντος. Εστίασε στον παρόν και ζήσε την απόλυτη ευτυχία. Οι πιο έντονες επιθυμίες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν.

  • Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση: Ξεκαθαρίζεις δυναμικά το κλίμα στη σχέση σου, καθώς σου είναι σημαντικό να ξέρεις που βαδίζει, βάζοντας τέλος στην αναμονή και στα παιχνίδια. Παίρνεις δραστικές πρωτοβουλίες, που έπρεπε εδώ και καιρό να πάρεις και δημιουργείς το κατάλληλο πεδίο για να εξελιχθεί η σχέση σου με τον αγαπημένο σου πρόσωπο. Το ερωτικό βαρόμετρο θα είναι στα ύψη και θα φροντίσεις να το εκμεταλλευτείς καταλλήλως για να τονώσεις το κρεβάτι σας και να επαναφέρεις το πάθος.

Χωρίς σχέση: Κοιτάς να διασκεδάσεις περισσότερο και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αν τον παραμέλησες για χάρη της εργασίας ή της οικογένειας. Η εβδομάδα αυτή φέρνει στο δρόμο σου νέα φλερτ και γνωριμίες, ώστε να μπορέσεις να κάνεις το πολυπόθητο νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, παίρνεις την πρωτοβουλία να το προσεγγίσεις με ένα δυναμικό τρόπο καθώς σε έχει κουράσει όλη αυτή η αναμονή. Στόχος σου είναι να δεις αν μπορεί να εξελιχθεί, αλλιώς αν όχι, να πας παρακάτω.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας