ΖΩΔΙΑ

Ο Ζυγός λείπει συνεχώς από το σπίτι, ενώ ο Σκορπιός κόβει τις ερωτικές επαφές! Πως συμπεριφέρονται τα υπόλοιπά ζώδια όταν απιστούν;

9
Είμαστε γυναίκες,είμαστε καχύποπτες και ας μην το δείχνουμε τις περισσότερες φορές. Σε καταλαβαίνω απόλυτα μην ανησυχείς!Τι ζώδιο είναι ο σύντροφος σου; Έλα να σου πω τι κάνει για να μην φανερωθεί η ”κουτσουκέλα” του σύμφωνα με το ζώδιο του.

Ζώδια και κέρατο: Όσο και αν θέλει να το κρύψει,πάντα θ…


Είμαστε γυναίκες,είμαστε καχύποπτες και ας μην το δείχνουμε τις περισσότερες φορές. Σε καταλαβαίνω απόλυτα μην ανησυχείς!Τι ζώδιο είναι ο σύντροφος σου; Έλα να σου πω τι κάνει για να μην φανερωθεί η ”κουτσουκέλα” του σύμφωνα με το ζώδιο του.

Ζώδια και κέρατο: Όσο και αν θέλει να το κρύψει,πάντα θα υπάρχουν οι ενδείξεις ο,τι κάτι δεν  πάει καλά. Το κέρατο ποτέ δεν μένει κρυφό. Συνεχίστε παρακάτω….

Κριός
Μιλάει συνέχεια στο κινητό ή στο facebook και μόλις τον διακόψεις σου ρίχνει θανατηφόρα βλέμματα και απειλητικές ματιές…

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Ταύρος
Πετάει όπου βρεί τα πράγματα που του έχεις δώσει και άμα τον ρωτήσεις που είναι, απαντάει με απάθεια ”κάπου εδώ μωρέ”.

Δίδυμοι
Είναι μέσα στις δικαιολογίες και δεν έχει χρόνο να σε δεί. Κάτι με τη δουλειά,τον θέλει η μάνα του για κάτι δουλειές στο σπίτι,ναι αυτός που σιχαινόταν να κάνει δουλειές,πέθανε το χρυσόψαρο του κλπ..

Καρκίνος
Έχει εξαφανίσει κάθε στοιχείο σου,από το κινητό του ή απο τον υπολογιστή του. Γενικά δεν σε έχει πουθενά στο προσκήνιο για να μην προδοθεί.

Λέων
Το τέρας της ηθοποιίας! Ή θα είναι πολύ πιο γλυκός και τρυφερός μαζί σου, ή θα βρίσκει προφάσεις να τσακώνεται μαζί  σου χωρίς λόγο.Πχ, γιατί το σακάκι μου σήμερα μυρίζει λεβάντα; Χθες μύριζε έλατο.

Παρθένος
Αδιαφορεί για τα πάντα,μέχρι και για τα οικονομικά του. Ο Παρθένος..αδιαφορεί…οικονομικά…Κάτι δεν πάει καλά έτσι; Έλα παραδέξου το.

Ζυγός
Εξαφανίζεται δια μαγείας. Λείπει συνεχώς από το σπίτι. Αρχίζει γυμναστήριο,μαθήματα μαγειρικής, παίζει κουν καν με το αφεντικό και ο,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για να λείπει από το σπίτι.

Σκορπιός
Κομμένο το σεξ. Το αντιλαμβάνεσαι; Ο Σκορπιός,να θέλει να κόψει το σεξ που είναι λες και του κόβεις τον ημερήσιο καφέ του.Και να μην έχει όρεξη; Κάτι γίνεται.

Τοξότης
Παύση επικοινωνίας. Δεν μιλάει πολύ και δεν αναλύει τίποτα,ενώ πριν η κάθε απάντηση του περιείχε πρόλογο,κυρίως θέμα και επίλογο.

Αιγόκερως
Χαζολογάει και αργεί στα ραντεβού. Ως δια μαγείας εμφανίζεται πολύ δουλειά και κάνει υπερωρίες. Ο Αιγόκερως να χαζολογάει…πολύ περίεργο.

Υδροχόος
Αντιδράει υπερβολικά στα παράπονα σου και περνάει στην επίθεση, ο,τι μπορεί εσύ να τον απατάς για να καλύψει τα δικά του.

Ιχθείς
Είναι συνεχώς απασχολημένος. Σώζει τα παιδάκια στην Αφρική,φροντίζει για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και σώζει φάλαινες στον Ατλαντικό…

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας