Ένας άνδρας την φωτογράφισε την ώρα που θήλαζε και την ανέβασε στο facebook. Ο χαμός που ακολούθησε δεν περιγράφεται... - Fanpage

Ένας άνδρας την φωτογράφισε την ώρα που θήλαζε και την ανέβασε στο facebook. Ο χαμός που ακολούθησε δεν περιγράφεται…

Η Conner Kendall απολάμβανε το γεύμα της στο T.G.I. Friday’s, όταν ο 4 μηνών γιος της πείνασε κι αυτός (μάλλον ζήλεψε από τη μαμά!). Όπως ήταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ λοιπόν, η μητέρα του άρχισε να τον θηλάζει, αυτό που δε γνώριζε όμως ήταν ότι εν άγνοιά της κάποιος την φωτογράφισε και σύντομα η σκηνή έκανε τον γύρω των social media.

Σύμφωνα με την The Daily Mail, η «επίμαχη» φωτογραφία σύντομα έφτασε και σε ένα blog για μαμάδες το οποίο παρακολουθεί και η Conner. Φυσικά τα σχόλια του αγνώστου κάθε άλλο παρά κολακευτικά ήταν, γιατί ο «κύριος» ένιωσε ότι η πράξη της προσβάλει τόσο τον ίδιο όσο και την κόρη του που έτρωγε μαζί του (ωραίο παράδειγμα της έδωσε αυτός ο πατέρας, δε συμφωνείτε;).

Αυτή είναι η απάντησή της στο Facebook:

***Please Read Everything (I know it's long, but it is very important)***Yesterday I was shamed on social media for…

Posted by Conner Kendall on Thursday, 28 May 2015

Είναι δικαίωμά μου να τον ταΐζω όποτε θέλω, όπου και όπως θέλω.

Μάλιστα έγραψε και μια αρκετά μεγάλη λίστα με τους λόγους για τους οποίους θηλάζει τον γιο της δημόσια. Παραθέτουμε μερικούς:

«Γιατί δεν τον τάισε πριν φύγουν από το σπίτι;» – Τον τάισα. Μένουμε μια ώρα μακριά από το Terre Haute και ήμασταν στο Friday’s ΗΔΗ μία ώρα. Με λίγα λόγια, είχαν περάσει 3 ώρες από τότε που έφαγε.

«Καλύψου με κάτι!» – Ο γιος μου φοβάται όταν βάζω κάλυμμα από πάνω, φωνάζει, κλαίει και δεν τρώει. Μάλλον αυτό θα σας ενοχλούσε πιο πολύ από το να τον θηλάζω δημόσια.

«Πάτε στο μπάνιο ή στο αυτοκίνητό σας!» – Είχαμε παρκάρει πολύ μακριά και δε θα περπατούσα μέχρι εκεί με το μωρό στην αγκαλιά μόνο και μόνο για να τον θηλάσω. Έτρωγα και εγώ ξέρετε! Και ο μόνος λόγος που θα τάιζα τον γιο μου στις τουαλέτες ήταν αν όλοι μας τρώγαμε εκεί.

Ως αποτέλεσμα, ο άγνωστος διέγραψε την αρχική του δημοσίευση και της έστειλε ένα πολύ μικρό και -όπως της φάνηκε- ανειλικρινές απολογητικό μήνυμα.

Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα των υποστηρικτών της Conner:

Κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν πως έπρεπε να κινηθεί νομικά εναντίον του:

Σύμφωνα με έρευνα του 2014, η πλειοψηφία βρίσκει το θηλασμό σε δημόσιο χώρο απόλυτα φυσιολογικό, με μόλις το 20% να το θεωρεί ντροπιαστικό.

Αφήστε το σχόλιο σας: