STORIES

Αυτοί οι Γονείς αποφάσισαν να ΜΗΝ πάρουν ούτε 1 Δώρο στα Παιδιά τους για τα Χριστούγεννα. Δείτε τον Λόγο και Πείτε μας τη Γνώμη σας!

H 36χρονη Sharny και ο 35χρονος Julius Kieser από το Queensland είναι γνωστοί για τα δημοφιλή προγράμματα γυμναστικής τους για γονείς. Μετά από χρόνια βίντεο γυμναστικής και καθημερινής ζωής, το ζευγάρι μάζεψε τα πράγματα του, πούλησε τα πάντα και ταξίδεψε στο Μπαλί για να γίνουν νομάδες μαζί με τα 6 παιδιά τους.

Και παρ’όλο που τα Χριστούγεννα …


H 36χρονη Sharny και ο 35χρονος Julius Kieser από το Queensland είναι γνωστοί για τα δημοφιλή προγράμματα γυμναστικής τους για γονείς. Μετά από χρόνια βίντεο γυμναστικής και καθημερινής ζωής, το ζευγάρι μάζεψε τα πράγματα του, πούλησε τα πάντα και ταξίδεψε στο Μπαλί για να γίνουν νομάδες μαζί με τα 6 παιδιά τους.

Και παρ’όλο που τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με τα δώρα για τα παιδιά, το ζευγάρι αποφάσισε να προσεγγίσει το θέμα διαφορετικά φέτος και να κάνει μια φιλανθρωπική πράξη.

23

24

25

“Μερικές εβδομάδες νωρίτερα πουλήσαμε ή χαρίσαμε τα πάντα και η ελευθερία αυτής της κίνησης μας έκανε να νιώσουμε πιο νέοι και πιο ήρεμοι, τα παιδιά μας έγιναν λιγότερο άπληστα και πιο συνεργάσιμα”, είπε ο Julius σε ένα από τα βίντεο.

“Κάναμε τα ρούχα μας εισιτήρια για το αεροπλάνο. Είπαμε αντίο σε κάποιους αγαπημένους και τώρα είμαστε νομάδες που ταξιδεύουν τον κόσμο.” “Έχουμε αρκετή οικονομική ελευθερία και μπορούμε να ταξιδεύουμε και να δουλεύουμε με τα παιδιά μας συνεχώς”, πρόσθεσε η Sharny.

26

27

28

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Ο Julius στην συνέχεια είπε γιατί αποφάσισαν να μην πάρουν τίποτα στα παιδιά τους φέτος τα Χριστούγεννα. “Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό… δεν πήραμε τίποτα στα παιδιά. Ζητήσαμε από το ξενοδοχείο να μας πάει σε ένα τοπικό ορφανοτροφείο”, είπε στο βίντεο τους.

“Σταματήσαμε σε ένα σούπερ μάρκετ και αγοράσαμε μερικές προμήθειες και δώρα, αφού το ορφανοτροφείο δεν παίρνει χρηματοδότηση από το κράτος και σίγουρα χρειάζονταν βοήθεια. Δεν είχαμε ιδέα πού θα πηγαίναμε.” Το ζευγάρι κοινοποίησε το συγκινητικό βίντεο του ορφανοτροφείου και τις φριχτές συνθήκες στις οποίες ζουν τα παιδιά.

29

30

31

“Στην πόλη αυτή, αν μια μητέρα ξαναπαντρευτεί, αναγκάζεται να εγκαταλείψει τα παιδιά της και αν είναι τυχερά, έρχονται εδώ.”

“Νομίζαμε ότι είχαμε πάρει πολλά πράγματα και ότι θα τους έφταναν, αλλά σοκαριστήκαμε και τρομάξαμε από την τεράστια ανάγκη για βοήθεια που δεν μπορούσαμε να παρέχουμε.”

“Μετά από μερικές ώρες παιχνίδι με τα παιδιά, δώσαμε τις προμήθειες και μπήκαμε στο αυτοκίνητο… το πιο δύσκολο ήταν να πούμε αντίο.” Ο Julius είπε ότι ενώ εκείνοι κατάφεραν να επιστρέψουν στο άνετο και πολυτελές ξενοδοχείο του, τα παιδιά δεν γύρισαν.

32

33

“Κάνουμε βίντεο-κλήση με τους παππούδες. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν παππούδες. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν γονείς. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν καν ηλεκτρισμό. Αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να φύγουν, να αποδράσουν”, είπε.

“Όταν τελειώσουν οι προμήθειες μας σε μερικές εβδομάδες, θα επιστρέψουν και πάλι στα όρια της φτώχειας και μετά τι; Όσο κι αν προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις ζωές μας τώρα, να ξεφύγουμε πνευματικά, ένα κομμάτι μας είναι ακόμα εκεί. Το πιο λυπηρό είναι ότι δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε όλους.”

34

35

Το ζευγάρι έχει 53.000 followers στο Facebook και δέχτηκαν άπειρα θετικά σχόλια. “Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει η οπτική γωνία. Η ευγνωμοσύνη και η εκτίμηση θα μας βοηθούσαν όλους”, έγραψε μια γυναίκα.

“Υπέροχο, απλά υπέροχο. Ξέρουμε ότι στην τελική δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο σαν άτομα, αλλά σήμερα κάνατε την διαφορά γι’αυτά τα μικρά ανθρωπάκια που θα θυμούνται αυτή τη μέρα για το υπόλοιπο της ζωής τους. Σεβασμός σε όλους σας”, έγραψε ένας άλλος.

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories