STORIES

Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένα αγγελούδι έχασε την Ζωή του εξαιτίας ενός ΜΟΙΡΑΙΟΥ λάθους στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου.

2
Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνει μία μητέρα είναι να εξασφαλίσει ότι τα πολύτιμα παιδιά της είναι καλά και προστατευμένα. Η Holly Wagner από την Louisiana πίστευε πως αυτό έκανε ενώ οδηγούσε με τα παιδιά της, τον 3χρονο Connor και τον 11 μηνών Cameron.

Τα αγόρια φορούσαν πάντα τις ζώνε…


Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνει μία μητέρα είναι να εξασφαλίσει ότι τα πολύτιμα παιδιά της είναι καλά και προστατευμένα. Η Holly Wagner από την Louisiana πίστευε πως αυτό έκανε ενώ οδηγούσε με τα παιδιά της, τον 3χρονο Connor και τον 11 μηνών Cameron.

Τα αγόρια φορούσαν πάντα τις ζώνες τους. Η Holly όμως δεν είχε ιδέα για ένα λάθος που είχε κάνει…

3

Στις 27 Απριλίου 2013, ο φίλος της Holly οδηγούσε και τα δύο παιδιά ήταν στο πίσω κάθισμα. Αφού κατάλαβε πως είχε περάσει ένα stop, πάτησε απότομα τα φρένα. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά και οι συνέπειες αναπόφευκτες. Υπήρξε μία σύγκρουση με ένα άλλο αυτοκίνητο που τραυμάτισε τον οδηγό και τα δύο παιδιά της Holly.

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Εκείνη ήταν στο σπίτι όταν έμαθε τα άσχημα νέα από την αστυνομία. Έμαθε αργότερα στο νοσοκομείο πως παρόλο που είχαν χτυπήσει, όλοι είχαν επιβιώσει το τρακάρισμα.

4

Οι τραυματισμοί του 11 μηνών Cameron ήταν μακράν οι πιο σοβαροί. Πάνω στη σύγκρουση, έσπασε η ζώνη που τον συγκρατούσε και έτσι το παιδί εκτινάχθηκε από το αμάξι. Υποβλήθηκε σε εγχείρηση αμέσως μετά το ατύχημα, αλλά τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά.

5

Έτσι, οι γιατροί παρουσίασαν στην Holly την πιο δύσκολη απόφαση που θα έπρεπε να πάρει ποτέ στη ζωή της: είτε να αφήσει τον γιο της να πεθάνει μέσα στις επόμενες μέρες ή να μην σταματήσει την μηχανική υποστήριξη. Η καρδιά της πραγματικά ράγισε όταν δέχτηκε να κλείσουν τα μηχανήματα, αλλά ήξερε πως δεν μπορούσε να τον βλέπει να υποφέρει.

Στις 13 Μαΐου, ο μικρός Cameron έφυγε μέσα στην αγκαλιά της μητέρας του.

6

Η Holly αργότερα, έμαθε από την αστυνομία τι προκάλεσε το θάνατο του γιου της: το κάθισμα ήταν υπερβολικά μεγάλο, δεν είχε μπει καλά και η ζώνη ήταν πολύ χαλαρή. Αλλά το μεγαλύτερο λάθος ήταν πως το παιδί καθόταν κοιτώντας προς τα μπροστά. Τα μωρά και τα νήπια πρέπει να κάθονται πάντα κοιτώντας προς τα πίσω γιατί είναι πολύ μικρά για να αντέξει το κεφάλι τους μία πρόσκρουση.

Έτσι, η δύναμη μίας σύγκρουσης μοιράζεται καλύτερα στο σώμα.

7

Μερικές εβδομάδες πριν το ατύχημα, η Holly είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με τον γιο της ενώ καθόταν σε μία εντελώς ακατάλληλη θέση. Κανείς όμως δεν κατάλαβε το λάθος και δεν προειδοποίησε τη μητέρα που πίστευε πως έκανε τα πάντα σωστά. Σήμερα, η Holly θέλει να ενημερώσει τους γονείς για να μην περάσουν αυτό που πέρασε.

Χρησιμοποιώντας τα social media, προσπαθεί να δείξει ποιος είναι ο σωστός τρόπος να μεταφέρουμε ένα μωρό, δίνει διάφορες συμβουλές και συνεντεύξεις.

8

Δυστυχώς, οι περισσότεροι γονείς συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια λάθη όταν πρόκειται για το σωστό δέσιμο και την σωστή επιλογή καθίσματος για το αμάξι.

Γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό να είστε καλά ενημερωμένοι όταν πρόκειται να κάνετε μία τέτοια αγορά. Κανείς γονιός δεν πρέπει να χάσει το παιδί του από ένα τέτοιο λάθος.

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας