Γυναίκα που ζύγιζε 180 κιλά, χάνει το μισό της βάρος σε μόλις έναν χρόνο, αλλά η τελική της μεταμόρφωση θα σας σοκάρει! - Fanpage

Γυναίκα που ζύγιζε 180 κιλά, χάνει το μισό της βάρος σε μόλις έναν χρόνο, αλλά η τελική της μεταμόρφωση θα σας σοκάρει!

Μια νεαρή γυναίκα στο Πόρτλαντ γιορτάζει το θριαμβευτικό ορόσημο στη ζωή της, καθώς κατάφερε να χάσει το μισό της βάρος μέσα σε 15 μήνες. Στα 20 της χρόνια, η Kaitlyn Smith ζύγιζε 188 κιλά και έπασχε από κατάθλιψη. Δέχτηκε ανελέητο bullying στο σχολείο και δεχόταν πειράγματα στο δρόμο για το βάρος της.

Η Kaitlyn σκεφτόταν να κάνει εγχείρηση γαστρικής παράκαμψης, αλλά όταν της φέρθηκε με αγένεια ένας χειρουργός, αποφάσισε να αλλάξει με φυσικό τρόπο τη ζωή της.

1

Ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν η αυτοκριτική του εαυτού της. «Εγώ έκανα το χειρότερο bullying στον εαυτό μου. Έπρεπε να συνειδητοποιήσω ότι άξιζα περισσότερα, και να ξεπεράσω τις αρνητικές σκέψεις.»

Η Kaitlyn άρχισε την εκπληκτική της μεταμόρφωση με τη βοήθεια ενός προπονητή και κάνοντας εξαήμερο πρόγραμμα γυμναστικής.

15 μήνες αργότερα, μπορούσε να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να νιώθει περήφανη για όσα κατάφερα. Αλλά δεν είχε τελειώσει ακόμα.

2

«Χάνοντας 94 κιλά, μου άφησε πολύ περιττό δέρμα, που μου δημιουργούσε λοιμώξεις, πόνο στις αρθρώσεις και μου έριχνε τη ψυχολογία.» Έτσι έπρεπε να κάνει πλαστική εγχείρηση για την αφαίρεση του περιττού δέρματος.

Η Kaitlyn δημιούργησε μια σελίδα στην ιστοσελίδα GoFundMe για να καλύψει το κόστος της εγχείρησης, αλλά όταν ο Δρ. Michael Salzhauer άκουσε για τις προσπάθειές της, προσφέρθηκε να κάνει την εγχείρηση δωρεάν!

Έπειτα από τρεις εγχειρήσεις, η Kaitlyn δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό άτομο.

3

«Τώρα νιώθω ότι ζω ξανά και απολαμβάνω κάθε μέρα. Πάντα δοκιμάζω νέα πράγματα και δεν παίρνω τη ζωή για δεδομένη. Δεν είμαι πλέον μια πικρόχολη έφηβη με κατάθλιψη. Αγαπάω τον εαυτό μου και τη ζωή.»

 

Δείτε την εκπληκτική μεταμόρφωσή της στο βίντεο που ακολουθεί: 

Credit: Inspiremore

Αφήστε το σχόλιο σας: