Είχε μακρυά μαλλιά σε όλη τη τη ζωή. Λίγο πριν το γάμο της όμως πήρε την απόφαση για την μεγάλη αλλαγή.. Δείτε ΠΩΣ έγινε! - Fanpage

Είχε μακρυά μαλλιά σε όλη τη τη ζωή. Λίγο πριν το γάμο της όμως πήρε την απόφαση για την μεγάλη αλλαγή.. Δείτε ΠΩΣ έγινε!

Μεγαλώνοντας, ο πατέρας της Holly της έλεγε ότι μια γυναίκα πρέπει να έχει μακριά μαλλιά, αλλιώς δεν είναι όμορφη. Η Holly πίστεψε αυτή την γνώμη και κουβάλησε την ανασφάλεια της μέχρι την ενήλικη ζωή της. Μάκραινε τα μαλλιά της για χρόνια προσπαθώντας να συμμορφωθεί στην άποψη του πατέρα της για την ομορφιά, αλλά έχασε την αυτοπεποίθηση της.

Πάμε τώρα στο 2017. Η Holly γνώρισε κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο και ετοιμάζονταν να παντρευτούν, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα με την ημέρα του γάμου τους: η Holly δεν ένιωθε όμορφη. Και κάθε νύφη πρέπει να νιώθει όμορφη την ημέρα του γάμου της.

Ενώ έκανε τις προετοιμασίες του γάμου, η Holly αποφάσισε να πάρει το θέμα στα χέρια της. Κατάλαβε ότι τα μαλλιά της είχαν βγει εκτός ελέγχου και δεν είχε σκοπό να τα αφήσει έτσι για μια από τις ομορφότερες μέρες της ζωής της. Πήγε στην κομμώτρια Sara Pestella στο Avant Garde Salon για μια ολική μεταμόρφωση.

33

Όταν έφτασε στο κομμωτήριο, τα μαλλιά της Holly έφταναν ως τους γοφούς και δεν κολάκευαν το μικροκαμωμένο σώμα της. Τα μαλλιά της έδειχναν ταλαιπωρημένα και είχαν δύο χρώματα: ξανθά στις άκρες και σκούρα καστανά στην ρίζα.

Ήταν ξεκάθαρο ότι η Holly δεν αισθανόταν όμορφη ούτε άνετα με την εμφάνιση της. Διατηρούσε τα μαλλιά της καθαρά για όλους τους λάθος λόγους και πλέον κρυβόταν πίσω από αυτά, χάνοντας τον εαυτό της στην πορεία.
Η Sara Pestella ανέλαβε να το διορθώσει αυτό.

34

Η ολική μεταμόρφωση διήρκεσε περίπου 7 ώρες. Της έκοψε 60 εκατοστά από τα μαλλιά και της τα έβαψε ξανθά. Η Sara της έκανε μερικές χαλαρές μπούκλες και η μεταμόρφωση της ολοκληρώθηκε!

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Στο κομμωτήριο ανέλαβαν και το μακιγιάζ της. Επέλεξαν για εκείνη κάτι φυσικό και λαμπερό. Όταν ολοκληρώθηκε η μεταμόρφωση της Holly, έμοιαζε με άλλο άνθρωπο. Αλλά το καλύτερο είναι ότι ένιωθε πλέον ο εαυτός της. Η Pestella είπε για την αλλαγή: «Η Holly αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της».

35

Μπορεί να μην γνωρίζουμε την Holly προσωπικά, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε πώς αισθάνεται. Πόσοι από εμάς έχουμε διατηρήσει κάτι στην εμφάνιση μας, επειδή οι άλλοι το θεωρούν όμορφο; Η Holly αποτελεί έμπνευση για να αλλάξουμε όλοι μας ό,τι είναι αυτό που μας κρατάει από το να αισθανθούμε όμορφα με την εμφάνιση μας.

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: