STORIES

Επειδή δεν άντεχε τον Άντρα της, πήρε τον Γιο της και έφυγε από το Σπίτι. Μόλις δείτε ΠΩΣ την Εκδικήθηκε, θα σας Σηκωθεί η Τρίχα!

2
Πίσω στο 1991, ο Brian και η Jennifer γνωρίστηκαν σε μία στρατιωτική βάση στο Μισούρι, όπου ήταν στην ίδια ομάδα νοσηλευτών. Τα πήγαιναν πολύ καλά και τελικά άρχισαν να βγαίνουν. Σύντομα, άρχισαν να συζούν και μέσα σε λίγους μήνες, η Jennifer ήταν έγκυος. Ονόμασαν τον γιο τους Bryan.

Η σχέση τους…


Πίσω στο 1991, ο Brian και η Jennifer γνωρίστηκαν σε μία στρατιωτική βάση στο Μισούρι, όπου ήταν στην ίδια ομάδα νοσηλευτών. Τα πήγαιναν πολύ καλά και τελικά άρχισαν να βγαίνουν. Σύντομα, άρχισαν να συζούν και μέσα σε λίγους μήνες, η Jennifer ήταν έγκυος. Ονόμασαν τον γιο τους Bryan.

Η σχέση τους όμως δεν ήταν γραφτό να κρατήσει πολύ: ο Brian πήγε στην μέση Ανατολή κατά την διάρκεια της επιχείρησης “Καταιγίδα της Ερήμου” (όταν το Ιράκ επιτέθηκε στο Κουβέιτ) και όταν γύρισε όλα είχαν αλλάξει.

Νόμιζε πως η Jennifer τον είχε προδώσει και άρχισε να την κακοποιεί λεκτικά και σωματικά. Είχε χάσει εντελώς το ενδιαφέρον του για τον Bryan. Δεν ήταν όμως πως είχε πάθει μετατραυματικό σύνδρομο, αφού δεν είχε πάρει μέρος σε μάχη.

Τελικά, πήρε τον γιο της και τον εγκατέλειψε, αλλά δεν τέλειωσε εκεί η ιστορία τους. Ο Brian αρνούνταν να πληρώσει διατροφή για το παιδί του και απειλούσε εκείνη και το παιδί; «Έλεγε πράγματα όπως: “Το παιδί σου δεν θα ζήσει περισσότερο από 5 χρόνια,” και πολλά χειρότερα.»

Πριν ακόμα γίνει ενός χρόνου ο γιος τους, ο πατέρας του είχε ήδη βγει από την ζωή του. Αλλά μία μέρα που το μωρό τους έπαθε κρίση άσθματος, η μητέρα του θεώρησε σωστό να ενημερώσει και εκείνον πως ο γιος τους είναι στο νοσοκομείο.

Πράγματι, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο την μέρα που ο Bryan θα έπαιρνε εξιτήριο.

4

Όταν ήρθε για επίσκεψη ο Brian, ζήτησε από την Jennifer αν μπορούσε να πάει στην καφετέρια και να πάρει τίποτα να πιουν. Δεν της πέρασε καν από το μυαλό πόσο μεγάλο λάθος θα έκανε να αφήσει το παιδί μόνο με τον πατέρα του. Αυτό που έκανε εκείνος είναι πραγματικά αποτρόπαιο.

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

Φαίνεται πως στο εργαστήριο που δούλευε τώρα ο Brian είχε πρόσβαση σε αίμα μολυσμένο με HIV. (Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας ενώ το διαβάζετε.) Ενώ ήταν μόνος με τον γιο του, έβγαλε μία σύριγγα γεμάτη με μολυσμένο αίμα που είχε κλέψει και την κάρφωσε στο αβοήθητο μωρό.

Φαινόταν πως ο θάνατός του ήταν ο τρόπος να μην χρειάζεται να πληρώνει διατροφή.

5

Η Jennifer επέστρεψε χωρίς να έχει ιδέα τι είχε κάνει στο μωρό της και το μόνο που ήταν ύποπτο ήταν πως το μωρό ούρλιαζε στην αγκαλιά του πατέρα του. Εκτός από το ότι είχε τρυπηθεί με βελόνα, το σώμα του προσπαθούσε να απορρίψει και το ξένο αίμα.

Μέσα σε λίγη ώρα, το μόνιτορ έδειχνε τις ενδείξεις του να χειροτερεύουν. Το προσωπικό δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και προσπαθούσε να σταθεροποιήσει την κατάστασή του.

Ο ιός όμως επέζησε και από εκείνη την μέρα και μετά, ο Bryan υπέφερε από ατελείωτα συμπτώματα. Η υγεία του χειροτέρευε αλλά κανείς γιατρός δεν μπορούσε να κάνει μία διάγνωση. Κανείς δεν σκέφτηκε να κάνει τεστ HIV στο μωρό.

Μετά από 4 χρόνια που ζούσε τον εφιάλτη, έγινε μία σειρά εξετάσεων που τελικά το αποκάλυψε: ο Bryan ήταν φορέας AIDS. Έγινε η σύνδεση με τον πατέρα του και σύντομα ο Brian μπήκε φυλακή για απόπειρα δολοφονίας.

6

Στο μεταξύ, οι γιατροί δεν πίστευαν πως το μωρό θα κατάφερνε να ζήσει. Μέχρι τότε, οι θεραπείες είχαν γίνει διαθέσιμες και οι γιατροί ήθελαν πάση θυσία να τον σώσουν. Σύντομα, έπαιρνε 20 χάπια τη μέρα και έκανε τακτικά ενέσεις. Η Jennifer είχε κουραστεί πάρα πολύ από το σοκ και το άγχος.

7

Παραδόξως όμως, το μικρό αγόρι δεν πέθανε. Πράγματι, οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι που τον έβλεπαν να δυναμώνει. Μπορούσε να πάει σχολείο, παρόλο που το σχολείο δεν τον ήθελε και οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον αποφεύγουν. Κανείς δεν τον καλούσε σε γιορτές ή γενέθλια. Εκείνη την περίοδο, οι άνθρωποι δεν ήξεραν ακριβώς πόσο μεταδοτικός είναι ο ιός.

Οπότε, εκτός από την ασθένεια αυτή, είχε να αντιμετωπίσει και το bullying για χρόνια. Όταν ήταν περίπου 10 άρχισε να καταλαβαίνει στο περίπου την βαρύτητα αυτού που του είχε κάνει ο πατέρας του.

“Αρχικά ήμουν πολύ θυμωμένος και πικραμένος. Μεγάλωσα βλέποντας ταινίες στις οποίες οι πατεράδες βοηθούν τους γιους τους. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου το έκανε αυτό ο πατέρας μου. Δεν προσπάθησε απλά να με σκοτώσει, μου άλλαξε τη ζωή για πάντα. Είναι υπεύθυνος για το bullying και για όλα αυτά τα χρόνια στα νοσοκομεία. Είναι ο λόγος που πρέπει να προσέχω τόσο πολύ την υγεία μου και ότι κάνω.”

8

Τελικά όμως, μέσα από την πίστη του, κατάφερε να βρει έναν τρόπο να αποδεχτεί την κατάσταση και να συγχωρήσει τον άνθρωπο που του έκανε τόσο κακό. Η υγεία του ακόμα και σήμερα συνεχίζει να βελτιώνεται.

Έχει αλλάξει και το όνομά του. Πρόσθεσε ακόμα ένα “r” στο μικρό του όνομα και πήρε το επίθετο της μητέρας του, Jackson. Δύο σημαντικά βήματα για να “καθαρίσει” την ταυτότητά του – και να νιώσει πως δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που πήγε να τον σκοτώσει.

Τώρα ο Brryan είναι ένα όμορφος 24χρονος.

9

Πρόσφατα κατέθεσε ενάντια στην αποφυλάκιση του πατέρα του, λέγοντας πως ο κόσμος θα πρέπει να είναι προστατευμένος από τέτοιους επικίνδυνους ανθρώπους. Ήταν μία πολύ δυνατή εμπειρία για εκείνο που έμεινε στο ίδιο δωμάτιο με τον εγκληματία. Αλλά μία καλή ευκαιρία να απομακρυνθεί λίγο ακόμα από το έγκλημα που τον σημάδεψε.

“Πολλές νύχτες ξυπνούσα ιδρωμένος επειδή έβλεπα εφιάλτες ότι ερχόταν ο πατέρας μου να τελειώσει τη δουλειά. Μπορεί να τον έχω συγχωρήσει, αλλά ακόμα και έτσι πιστεύω πως πρέπει να υποστεί τις συνέπειες.”

Τελικά απορρίφτηκε το αίτημα του Brian και έτσι θα μείνει για τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια στην φυλακή.

10

Ο Brryan πλέον είναι ένας πετυχημένος νεαρός που κάθε πατέρας θα ήθελε για γιο. Βοηθάει παιδιά που υποφέρουν από HIV μέσα από την οργάνωση που ίδρυσε, Hope is Vital, και κάνει συχνά ομιλίες.

Σήμερα είναι πιο υγιής από ποτέ: “Πλέον παίρνω μόνο ένα χάπι από εκεί που έπαιρνα 23 και είμαι πολύ καλά.”

11

Δείτε περισσότερα για την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε με τίποτα όσα πέρασε για να μείνει ζωντανός. Η ιστορία του αποτελεί πραγματική πηγή έμπνευσης για όλους μας και μας αποδεικνύει την δύναμη της θετικής σκέψης. Μία από τις πιο βαθιές του επιθυμίες; Να γίνει πατέρας και ο ίδιος. Δεν αμφιβάλλουμε ότι θα τα καταφέρει και είμαστε σίγουροι πως θα γίνει ένας τέλειος μπαμπάς.

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας