Quantcast
cazoo.gr
cazoo.gr
STORIES

Ο Άντρας της την αποκαλούσε “Χοντρό Σκουπίδι.” Σήμερα, έχει το Σώμα Μοντέλου και έχει πάρει την καλύτερη Εκδίκηση!

PICS BY ALVINA RAYNE / CATERS NEWS - (PICTURED: Here is Alvina with daugther Mikayla, now 8, this pic is from 2009, at her heaviest when weighing over 20 stone, for her small frame which gave her a BMI of over 42.9 putting her into the severely obese category. She piled on weight through emotional eating when her ex would viciously call her cruel names, tell her she was fat constantly and an ugly piece of garbage who noone would want. Now shes getting the last laugh after losing 10stone) - An obese mum has got revenge on a cruel ex who bullied her because of her weight by losing 10 stone and finding love. Alvina Raynes, 32, bullying ex called her an ugly piece of fat piece of garbage who no one would want when she reached 20 stone (274lb). To cope with his comments, she ate 5,000-calories a day - including two fast food meals, two bowls of sugary cereal and snacks throughout the day. But in 2009, the mum from Philadelphia in Pennsylvania, USA, decided to end her unhealthy relationship with food and ditch her partner. - SEE CATERS COPY
Η Alvina Rayne δεχόταν bullying από τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος την αποκάλεσε “χοντρό σκουπίδι” όταν έφτασε να ζυγίζει 124 κιλά. Για να αντιμετωπίσει τα άσχημα σχόλια, η 32χρονη Alvina κατανάλωνε 5.000 θερμίδες τη μέρα. Πλέον, κατάφερε να πάρει εκδίκηση από τον πρώην της χάνοντας πάνω από 60 κι…

Η Alvina Rayne δεχόταν bullying από τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος την αποκάλεσε “χοντρό σκουπίδι” όταν έφτασε να ζυγίζει 124 κιλά. Για να αντιμετωπίσει τα άσχημα σχόλια, η 32χρονη Alvina κατανάλωνε 5.000 θερμίδες τη μέρα. Πλέον, κατάφερε να πάρει εκδίκηση από τον πρώην της χάνοντας πάνω από 60 κιλά.

13

14

Ήταν τόσο βαριά, που αναγκαζόταν να ψωνίζει από τα αντρικά. Αλλά το 2009 αποφάσισε να τερματίσει την ανθυγιεινή σχέση της με το φαγητό και να παρατήσει τον σύντροφο της. Υιοθέτησε μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες και έχασε 60 κιλά, αποδεικνύοντας του ότι έκανε λάθος. Πλέον έχει βρει την αγάπη ξανά στο πλάι του 32χρονου συζύγου της, Sascha.

“Θυμάμαι που ο πρώην μου έλεγε ότι αν τον άφηνα, κανείς δεν θα με ήθελε και ότι ήμουν ανάξια, άσχημη και ότι δεν θα έχανα τα κιλά ακόμα και αν προσπαθούσα. Έλεγε ότι ήμουν ένα άσχημο, χοντρό σκουπίδι και άλλα άσχημα πράγματα.”

15

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Μετά από χρόνια κακοποίησης και απομόνωσης από όλους, έπρεπε να γίνει μια αλλαγή και έφτασα στο σημείο που του είπα επιτέλους να φύγει από την ζωή μου.” “Άλλαξα την διατροφή μου και άρχισα να χάνω κιλά γρήγορα. Όποτε συναντούσα δυσκολίες, θυμόμουν αυτά που έλεγε και ήμουν αποφασισμένη να τον διαψεύσω.

Αφότου έχασα τα κιλά, είδα τη μητέρα του πρώην μου και εκείνη σοκαρίστηκε από την αλλαγή. Αργότερα, με πήρε ο πρώην μου να μου πει “Έμαθα ότι έγινες καυτή” και προσπάθησε να με ξανακερδίσει.”

16

“Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό. Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ και δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί του. Είμαι παντρεμένη με έναν άντρα που μου συμπεριφέρεται υπέροχα.”

Όταν είχε φτάσει στα πιο βαριά της, είχε Δείκτη Μάζας Σώματος 42,9 – ανήκε δηλαδή στην κατηγορία των υπέρβαρων. Της κοβόταν η ανάσα όταν περπατούσε και δυσκολευόταν να βρει γυναικεία ρούχα στο νούμερο της.

17

18

“Δεν άφηνα ποτέ τον εαυτό μου να πεινάσει, έτρωγα μέχρι να φουσκώσω και μόνο τότε ένιωθα παρηγοριά. Όταν ήμουν έγκυος, έτρωγα μέχρι και δύο φορές τη μέρα απ’έξω και προσωρινά ένιωθα ικανοποίηση. Συχνά έτρωγα μέχρι να πέσω για ύπνο και σηκωνόμουν τα μεσάνυχτα για να φάω δημητριακά ή M&Ms.”

19

20

21

“Αναγκαζόμουν να ψωνίζω από τα αντρικά, γιατί τα γυναικεία δεν μου έκαναν. Είχα περισσότερα αντρικά παρά γυναικεία ρούχα. Άλλαξα την διατροφή μου, έκοψα την ζάχαρη και το φαγητό απ’έξω.”

Πλέον ζυγίζει 63 κιλά και βοηθά και άλλους να χάσουν κιλά μέσω διαδικτύου. Λέει ότι η διατροφή της την βοήθησε να ξεπεράσει προβλήματα υγείας που είχαν σχέση με την παχυσαρκία.

22

“Όταν ήμουν υπέρβαρη, είχα πολύ υψηλή πίεση, αρχή διαβήτη τύπου 2, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, υπερτροφία της αριστερής κοιλίας, σοβαρό άγχος και κρίσεις πανικού. Πλέον 7 χρόνια μετά, όλα αυτά έχουν εξαφανιστεί.”

“Τώρα θέλω να χρησιμοποιήσω το κανάλι μου στο YouTube για να βοηθήσω τον κόσμο να ελπίζει πως ό,τι κι αν τους συνέβη στο παρελθόν, μπορούν να έχουν ένα καινούριο μέλλον. Θέλω να ξέρουν ότι μπορούν να αρχίσουν από την αρχή την ζωή τους, ότι δεν χρειάζεται να μένουν εκεί που είναι, είναι τόσο δυνατό να συνειδητοποιείς ότι έχεις τον έλεγχο της ζωής και του σώματος σου.”

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας