STORIES

ΠΡΟΣΟΧΗ: Γυναίκα έμεινε Καθηλωμένη στο Κρεβάτι για 35 Χρόνια εξαιτίας ενός Τραγικού Λάθους των Γονιών της όταν ήταν Μικρή.

Φανταστείτε να ζείτε τη ζωή σας σε συνεχή πόνο, και μη γνωρίζοντας την αιτία του προβλήματος. Η 37χρονη Dana Anhalt, αναγκάστηκε σε ζει σε αυτήν την πραγματικότητα, πριν ανακαλύψει την αιτία που θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί πολλά χρόνια πριν.

Η Anhalt είχε βιώσει διάφορες ασθένειες από τότε που ήταν νέα. Είτε ήταν μηνιγγίτιδα, λοιμώξεις τη…


Φανταστείτε να ζείτε τη ζωή σας σε συνεχή πόνο, και μη γνωρίζοντας την αιτία του προβλήματος. Η 37χρονη Dana Anhalt, αναγκάστηκε σε ζει σε αυτήν την πραγματικότητα, πριν ανακαλύψει την αιτία που θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί πολλά χρόνια πριν.

Η Anhalt είχε βιώσει διάφορες ασθένειες από τότε που ήταν νέα. Είτε ήταν μηνιγγίτιδα, λοιμώξεις της ρινικής κοιλότητας, στρεπτόκοκκος στο λαιμό, ή ημικρανίες, φαινόταν συνέχεια σαν να αναρρώνει από κάτι.

Μέχρι που το 2011, ο οργανισμός της έφτασε στα όριά του. Η νεαρή συγγραφέας από το Huntington, της πολιτείας της Νέας Υόρκης, εισήχθη στο νοσοκομείο, και ξεκίνησε η διαδικασία της διάγνωσης.

Οι γιατροί άρχισαν θεραπείες αμέσως, αλλά παρά τις προσπάθειές τους, η υγεία της Anhalt χειροτέρευε. Παρέμεινε στο νοσοκομείο, όπου βίωνε ακραίους πόνους και απώλεια βάρους. Κάποια στιγμή ζύγιζε λιγότερο από 32 κιλά.

«Είχα βασανιστικό πόνο στις αρθρώσεις. Ο κατάλογος των συμπτωμάτων μου απλώνονταν σε τέσσερις σελίδες. Το σώμα μου άρχισε να καταρρέει», γράφει στη σελίδα της στο GoFundMe.

1

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Για χρόνια, οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι προκαλούσε τα συμπτώματά της. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, είχε διαγνωστεί με κοινή ποικίλη ανοσοανεπάρκεια, με τη νόσο του Lyme, με σύνδρομο χρόνιας φλεγμονώδους απόκρισης, και με σύνδρομο MCAS.

Πρόσφατα, η οικογένεια της Anhalt ανακάλυψε επιτέλους την αιτία αυτής της βασανιστικής ζωής. Ενώ βρίσκονταν στο διαμέρισμά τους, αντιλήφθηκαν μια μουχλιασμένη μυρωδιά να προέρχεται από το υπόγειο τους.

Έπειτα από περαιτέρω έρευνα, συνειδητοποίησαν ότι ολόκληρο το υπόγειο ήταν μολυσμένο με μαύρη μούχλα. Η μαύρη μούχλα είναι εξαιρετικά τοξική και μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα υγείας σε όσους έρχονται σε επαφή.

Ο γιατρός της Anhalt ειδοποίησε την οικογένειά της να εγκαταλείψει αμέσως το διαμέρισμα και να αφήσουν τα πάντα πίσω υπό το φόβο ότι όλα είχαν εκτεθεί. «Σπεύσαμε να βρούμε ένα νέο διαμέρισμα και έπρεπε να αφήσουμε όλα τα υπάρχοντά μας, ό, τι είχα συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, ήταν καταστροφικό», εξομολογείται η Anhalt.

Η Anhalt μπόρεσε να συγκεντρώσει τα χρήματα για την ιατρική περίθαλψη της και για ένα νέο διαμέρισμα χρησιμοποιώντας το δωρεές από τη σελίδα της στο GoFundMe. Ωστόσο, η ίδια και η οικογένειά της είναι ανακουφισμένοι που αυτός ο εφιάλτης πλησιάζει στο τέλος του.

2

«Φυσικά, ήταν δελεαστικό να παραιτηθώ κατά καιρούς,» δήλωσε η Anhalt. «Όχι μόνο έπρεπε να επιμείνω για χάρη των αγαπημένων μου, αλλά και επειδή αισθάνομαι ότι έχω πραγματικά κάτι να προσφέρω στην κοινωνία. Ανυπομονώ να γίνω μια συνήγορος για άτομα με πολύπλοκες ασθένειες.»

Η Anhalt βρήκε κάτι θετικό από όλη αυτή τη φοβερή εμπειρία, και πλέον διαδίδει τις συμβουλές του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για να ελέγχετε το σπίτι σας για μαύρη μούχλα. Να θυμάστε ότι μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, γνωρίζοντας τι πρέπει να ψάξετε στο σπίτι σας και πώς να αποτρέψετε την ανάπτυξη της μούχλας στο μέλλον.

Credit: Liftable

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories