Όταν πήγαιναν σχολείο της έδωσε μία υπόσχεση. 7 χρόνια μετά κρατάει τον λόγο του και μας κάνει να βουρκώσουμε. - Fanpage

Όταν πήγαιναν σχολείο της έδωσε μία υπόσχεση. 7 χρόνια μετά κρατάει τον λόγο του και μας κάνει να βουρκώσουμε.

Στην τετάρτη δημοτικού ο Ben Moser υποσχέθηκε στη φίλη του Mary Lapkowicz ότι μια μέρα θα την πήγαινε στο σχολικό χορό αποφοίτησης. Είχαν γνωριστεί δύο χρόνια πριν όταν ο Ben παρατήρησε ότι κανένα άλλο παιδί δεν έκανε παρέα στην Mary.

31

Σκέφτηκε ότι αυτό ήταν άδικο και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να την πλησιάσει: «Η Mary ήταν ευχάριστη παρέα και πολύ γλυκιά κοπέλα.»

32

Δυστυχώς, στην έκτη δημοτικού η Mary άλλαξε σχολείο και οι δύο φίλοι χωρίστηκαν.

33

Η επανασύνδεση ήρθε αρκετό καιρό αργότερα, όταν οι σχολικές ομάδες ποδοσφαίρου τους έπαιζαν αντίπαλες. Ο Ben είχε σκοπό να κρατήσει την υπόσχεσή του.

34

«Εξεπλάγην» είπε η Mary «γιατί είχα σκοπό να πάω με κάποιες φίλες μου.»

35

Δε χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο συγκινήθηκαν οι γονείς της γι’ αυτή την ευχάριστη έκπληξη. Ο αδερφός της, Tom, ευχαρίστησε τον Ben μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook που τον έκανε σχεδόν διάσημο.

36

Πολλά από τα παιδιά της ηλικίας τους δεν πλησίαζαν καν την αδερφή μου, επειδή την έβρισκαν αλλόκοτη. Πάσχει από σύνδρομο Downs. Όχι όμως και ο Ben.

37

Μπορεί να έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε, αλλά κράτησε την υπόσχεσή του κάνοντας την αδερφή μου πολύ ευτυχισμένη. Είχα καιρό να τη δω τόσο χαρούμενη. Η πίστη μου στην ανθρωπότητα αποκαταστάθηκε!

38

Αφήστε το σχόλιο σας: