STORIES

24χρονη χάνει 85 Κιλά μετά από Εγχείρηση Στομάχου. Μόλις όμως δείτε ΠΩΣ έγινε το Δέρμα της, θα Τρομάξετε…

Μια γυναίκα που έχασε 84 κιλά μέσα σε ένα χρόνο παραδέχεται ότι τώρα νιώθει περισσότερο συνειδητή όταν είναι γυμνή, παρά όταν ήταν παχύσαρκη, εξαιτίας του δέρματος που κρέμεται στο σώμα της.

Η 24χρονη Kayla Butcher από τον Καναδά έχει περίπου 10 κιλά δέρματος να κρέμεται από το στομάχι, τα χέρια και τους μηρούς της, καθώς έχασε δεκάδες κιλά όταν…


Μια γυναίκα που έχασε 84 κιλά μέσα σε ένα χρόνο παραδέχεται ότι τώρα νιώθει περισσότερο συνειδητή όταν είναι γυμνή, παρά όταν ήταν παχύσαρκη, εξαιτίας του δέρματος που κρέμεται στο σώμα της.

Η 24χρονη Kayla Butcher από τον Καναδά έχει περίπου 10 κιλά δέρματος να κρέμεται από το στομάχι, τα χέρια και τους μηρούς της, καθώς έχασε δεκάδες κιλά όταν έκανε εγχείρηση γαστρικής παράκαμψης.

«Τώρα είμαι πιο ευσυνείδητη παρά όταν ζύγιζα 170 κιλά. Τώρα δείχνω και νιώθω σαν ένα μπαλόνι που έχει χάσει τον αέρα του. Η κοιλιά μου μοιάζει με ποδιά,» εξομολογείται η ίδια.

1

2

Η Kayla αγωνιζόταν να χάσει βάρος σε όλη της τη ζωή, και μεγαλώνοντας δεν είχε θέσει όρια ως το πρόχειρο φαγητό που έτρωγε.

Αν και έτρεχε και έκανε διάφορα αθλήματα, συνέχισε να παίρνει κιλά και το αποκορύφωμα ήταν στα 14 της, όταν διαγνώστηκε με κατάθλιψη και στράφηκε στο φαγητό για παρηγοριά.

 

Το δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον της όχι μόνο προκάλεσε επιπλέον αύξηση βάρους, αλλά και κατέληξε να μετακομίσει όταν ήταν 16 ετών.

Πήρε περίπου 65 κιλά όταν μετακόμισε σε άλλη πόλη για σπουδές και σταμάτησε να παίζει σόφτμπολ όταν δε μπορούσε πια να τρέξει. εξαιτίας του βάρους της.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

3

4

Η Kayla κατέληξε να παρατήσει τη σχολή της, αλλά της πήρε άλλα τρία χρόνια για να συνειδητοποιήσει ότι η παχυσαρκία της την επηρέαζε αρνητικά στη ζωή της.

Η εγχείρηση γαστρικής παράκαμψης καλύπτεται από τη δημόσια ασφάλιση στον Καναδά και γράφτηκε σε ένα 13μηνο υποχρεωτικό πρόγραμμα ότι μπορούσε να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής της για να προχωρήσει στην εγχείρηση.

Η Kayla σταμάτησε να τρώει πρόχειρο φαγητό, άρχισε να μαγειρεύει στο σπίτι και κρατούσε ημερολόγιο όπου κατέγραφε τα γεύματά της. Πριν από ένα χρόνο έκανε την εγχείρηση και έχασε το μισό της βάρος.

Ωστόσο, η δραματική απώλεια βάρους της άφησε βαρύ περιττό δέρμα που προσπαθεί να κρύψει κάτω από τα ρούχα της.

5

6

«Τα πάντα είναι χαλαρά, πέφτουν και με ρυτίδες,» λέει η ίδια. Αν και η εγχείρηση καλύπτεται από την ασφάλισή της, το περιττό της δέρμα δεν της προκαλεί ιατρικά φύσης προβλήματα, και το κόστος δεν καλύπτεται, καθώς θεωρείται αισθητική εγχείρηση.

Η Kayla υπολογίζει ότι μια κοιλιοπλαστική θα κοστίζει περίπου 7.000 δολάρια και πριν από μερικές εβδομάδες έφτιαξε λογαριασμό στη σελίδα Go Fund Me για να συγκεντρώσει χρήματα από δωρεές.

«Είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά να το αντιμετωπίζω, καθώς επιτέλους απελευθερώθηκα από το βάρος που κουβαλούσα από παιδί, αλλά ακόμα νιώθω εγκλωβισμένη στο σώμα μου, που συνεχώς μου υπενθυμίζει τον πόνο και τις δυσκολίες που πέρασα,» εξηγεί στην ιστοσελίδα.

7

8

9

Μέχρι στιγμής, η Kayla έχει συγκεντρώσει 4.280 δολάρια και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της στα social media.

Στις 8 Φεβρουαρίου μοιράστηκε φωτογραφίες πριν και μετά την απώλεια βάρους για να γιορτάσει ένα χρόνο από τότε που έκανε την εγχείρηση: «Η μέρα που η ζωή μου άρχισε ξανά! Δεν ζούσα μέχρι τότε, απλά ήμουν θεατής..Ήμουν μίζερη και πονούσα συνεχώς. Δεν εύχομαι σε κανέναν μια τέτοια ζωή.»

Credit: DailyMail

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories