STORIES

7 Φοβεροί Γονείς μας διηγούνται τις πιο Καταπληκτικές Οικογενειακές Ιστορίες. Με την 3η θα Λιώσετε!

1
Ότι και να γίνεται στη ζωή, αυτοί οι άνθρωποι πάντα θα μας καταλαβαίνουν και θα μας υποστηρίζουν. Φυσικά, μιλάμε για την οικογένειά μας. Ανεξάρτητα του αν είναι μεγάλη ή μικρή, ολοκληρωμένη ή όχι, το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει αρκετή αγάπη και ζεστασιά για όλους. 

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

Όπως επίσης και μία οικογενε…


Ότι και να γίνεται στη ζωή, αυτοί οι άνθρωποι πάντα θα μας καταλαβαίνουν και θα μας υποστηρίζουν. Φυσικά, μιλάμε για την οικογένειά μας. Ανεξάρτητα του αν είναι μεγάλη ή μικρή, ολοκληρωμένη ή όχι, το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει αρκετή αγάπη και ζεστασιά για όλους. 

Όπως επίσης και μία οικογενειακή ιστορία για να λένε όταν θα είναι όλοι μαζί!

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές τέτοιες ξεκαρδιστικές ιστορίες. Απολαύστε τις!

  • Είμαι 1.45 και ο άντρας μου 1.54. Ο πατέρας μου είναι 1.75 και έχει μεγάλη γενειάδα. Όποτε έρχεται για επίσκεψη, πάντα μας λέει: “Γεια σας αγαπημένα μου χόμπιτς.” Και πάντα απαντάει ο άντρας μου: “Χαιρόμαστε που σε βλέπουμε Gandalf!
  • Κάθε πρωί, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω αφού ξυπνήσω είναι να φτιάξω πρωινό για την 5χρονη ανιψιά μου, Anne. Το κάνω πάνω από ένα χρόνο αυτό και για να είμαι ειλικρινής, το έχω συνηθίσει. Χτες το πρωί όμως σηκώθηκα 8.30 αντί για 8 γιατί είχα ρεπό. Μόλις όμως πήγα να φτιάξω πρωινό είδα κάτι απίστευτο. Η ανιψιά μου είχε ακούσει πως είχα ρεπό και είχε σηκωθεί πριν από μένα για να μου κάνει πρωινό.
  • Όχι πολύ καιρό πριν, το αγόρι μου ήρθε στους γονείς μου για να με ζητήσει σε γάμο. Όταν τον άκουσε ο πατέρας μου, έπεσε στα πόδια του και άρχισε να φωνάζει: “Σωτήρα μας!!!” Αργότερα μου είπε πως όταν ήταν μικρός είχε ακούσει αυτή την ιστορία σε ανέκδοτο και όταν ήρθε η στιγμή δεν μπορούσε να μην το δοκιμάσει!
  • Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, εγώ, ο αδερφός μου και οι οικογένειές μας (η γυναίκα και η κόρη του – ο άντρας και ο γιος μου) είχαμε πάει να επισκεφτούμε τη μητέρα μας που ζει στην επαρχία. Τα παιδιά είχαν βαρεθεί στην διαδρομή και έτσι σκεφτήκαμε να σταματήσουμε σε ένα κατάστημα που είδαμε στο δρόμο για να τους πάρουμε νεροπίστολα. Στο τέλος, τα παιδιά μας πέρασαν υπέροχα βλέποντάς μας να έχουμε δώσει μία μάχη που άφησε εποχή!
  • Ο άντρας μου. John, έχασε την μητέρα του σε πολύ μικρή ηλικία. Όταν με παντρεύτηκε, η μητέρα μου άρχισε να του φέρεται σαν να είναι παιδί της. Χτες, ο John μας κάλεσε όλους να δειπνήσουμε σε ένα εστιατόριο. Εκεί, μπροστά σε όλη την οικογένεια, ευχαρίστησε την πεθερά του που είναι τόσο καλή μαζί του.
  • Καθώς περίμενα στην ουρά στο ταχυδρομείο, η 5χρονη κόρη μου κοιτούσε τα περιοδικά για να περάσει η ώρα. Ξαφνικά, γυρνάει προς το μέρος μου και μου λέει: “Κοίτα μπαμπά! Αυτό είναι το περιοδικό των Winx! Και έχουν την Stella στο εξώφυλλο!” Αφού το κοίταξα για λίγο, απάντησα; “Αυτή δεν είναι η Stella. Αυτή είναι η Bloom!” Δύο νεαρές γυναίκες που καθόντουσαν δίπλα μου με κοίταξαν έκπληκτες… Τι περίμεναν; Όταν ένας άντρας μεγαλώνει την κόρη του, πρέπει να μένει ενημερωμένος!
  • Λατρεύω τα πεθερικά μου! Αφού ο πεθερός μου χτύπησε κατά λάθος την πόρτα του αυτοκινήτου, έκλεψε τα γυαλιά της γυναίκας του για να την εμποδίσει από το να το καταλάβει.

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας