STORIES

7+1 Άνθρωποι μας Εκμυστηρεύονται τις πιο Παράξενες Εμπειρίες που έζησαν αλλά δεν Μπόρεσαν ποτέ να Εξηγήσουν

Όλοι έχουμε βιώσει παράξενες εμπειρίες, είτε είναι ένα προαίσθημα, μια σειρά συμπτώσεων ή ένα αίσθημα deja vu. Οι παρακάτω παράξενες ιστορίες μας τις διηγούνται άνθρωποι που βίωσαν εμπειρίες τύπου «Matrix»

Ήμουν παιδί και οδηγούσα το ποδήλατό μoυ και κοιτούσα το έδαφος. Ξαφνικά κοιτάζω πάνω και συνειδητοποιώ ότι θα έπεφτα πάνω σε ένα κορμό δέντρου…


Όλοι έχουμε βιώσει παράξενες εμπειρίες, είτε είναι ένα προαίσθημα, μια σειρά συμπτώσεων ή ένα αίσθημα deja vu. Οι παρακάτω παράξενες ιστορίες μας τις διηγούνται άνθρωποι που βίωσαν εμπειρίες τύπου «Matrix»

Ήμουν παιδί και οδηγούσα το ποδήλατό μoυ και κοιτούσα το έδαφος. Ξαφνικά κοιτάζω πάνω και συνειδητοποιώ ότι θα έπεφτα πάνω σε ένα κορμό δέντρου. Έκλεισα τα μάτια μου από φόβο και εξεπλάγην όταν δεν χτύπησα. Σταμάτησα και κοίταξα, το δέντρο ήταν ακόμα εκεί. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη το χτυπήσω και μέχρι σήμερα έχω πειστεί ότι κατά κάποιον τρόπο βγήκα από το σώμα μου και το διαπέρασα.

-MentalFracture

2

Πριν από κάποιους μήνες οδηγούσα στην εθνική για να πάω στη δουλειά, όταν ξαφνικά ένιωσα ένα άσχημο προαίσθημα στο στομάχι, ότι θα συνέβαινε κάτι κακό. Εκείνη τη στιγμή οδηγούσα πίσω από ένα μεγάλο φορτηγό. Δε ξέρω γιατί, αλλά ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη να στρίψω αριστερά στη λωρίδα. Ξαφνικά, το φορτηγό έπεσε σε λακκούβα και πετάχτηκε μια μεγάλη πέτρα από το πίσω μέρος, που πέρασε ξυστά από το δεξί μου καθρέφτη. Είμαι 90% σίγουρος ότι θα με χτυπούσε στο παρμπρίζ και θα με σκότωνε.

-Skinnywhitenerd

3

Όχι, εγώ, αλλά ο μπαμπάς μου κατέβαινε τις σκάλες και φώναζε την σκυλίτσα μας, την Katey. Ακούει μια γυναικεία φωνή να λέει «Εδώ είμαι». Στη στροφή αντικρύζει τη σκυλίτσα που τον κοιτούσε. Ήταν βέβαιος ότι του κάνω πλάκα, αλλά εκείνη την ώρα ήταν μόνος του στο σπίτι με τη σκυλίτσα. Έχουν συμβεί και άλλα παράξενα με το σκύλο.

-ajfield

4

Αυτό συνέβη πριν μερικά χρόνια, όταν σπούδαζα στη Γερμανία. Είχαμε Σαββατοκύριακο μπροστά και πηγαίναμε για διήμερο στο Άμστερνταμ με τρένο. Ήταν μαζί μου άλλοι 3 φίλοι. Με έναν φίλο μου πήγαμε να σταθούμε στην ουρά για τη τουαλέτα του τρένου. Μπροστά μας ήταν ένα κοριτσάκι με κατάμαυρα μαλλιά, που φορούσε λευκό φόρεμα και ροζ κορδέλα στα μαλλιά. Ήταν περίπου 4 ετών και υπέθεσα ότι η κυρία που στεκόταν μπροστά της ήταν η μητέρα της. Το άτομο που βγήκε και το κοριτσάκι μπαίνει μέσα μόνο του. Μετά από 10 λεπτά η κυρία μπροστά μου χτυπάει την πόρτα. Τίποτα. Περιμέναμε άλλα 3 λεπτά και η κυρία είπε ότι ανησυχούσε για το παιδί και άνοιξε την πόρτα. Δεν υπήρχε κανείς εκεί μέσα. Δεν υπήρχε παράθυρο ούτε έξοδος. Η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, αλλά ακούσαμε να κλειδώνει. Συνειδητοποίησα ότι η κυρία δεν ήταν η μαμά της και αρχίσαμε να κοιταζόμαστε έκπληκτοι. Ποτέ δεν μάθαμε τι συνέβη ή μια εξήγηση.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

-japasthebass

5

Μια φορά μου έπεσε το κινητό μου δίπλα στο κρεβάτι μου. Δε μπορούσα να το βρω πουθενά. Το επόμενο πρωί ήμουν στο κολέγιο και είχα μάθημα και αρχίζει να χτυπάει στη θήκη με τα μολύβια. Ακόμα αναρωτιέμαι πως βρέθηκε εκεί.

-Ulfgeirr

6

Ερχόμουν σπίτι από το δημοτικό, και διέσχιζα τη διάβαση μαζί με άλλους περαστικούς, όπου υπήρχε μια κυρία σχολικός τροχονόμος. Αυτή η κυρία μου έδωσε μια τσίχλα, που προσποιήθηκα ότι έφαγα, αλλά την πέταξα στο έδαφος. Όταν κοίταξα πάνω, όλοι είχαν φύγει. Δεν υπήρχε η σχολική τροχονόμος, δεν υπήρχαν άλλα παιδιά και η τσίχλα που πέταξα δεν υπήρχε και είχε νυχτώσει. Πανικοβλήθηκα και έτρεξα να διασχίσω το δρόμο και να πάω σπίτι, αλλά όταν πέρασα το δρόμο και κοίταξα πίσω, ήταν πάλι μέρα και τα πάντα ήταν όπως προηγουμένως.

-Donteventrytomakeme

10

Δεν είναι πολύ τρομακτικό, αλλά μιλούσα με μια φίλη πριν μερικά χρόνια για το γιο της. Εκείνη περνούσε ένα δύσκολο πρωινό με το γιο της και ήταν αναστατωμένη.

Έλεγε ότι είναι απαίσια μητέρα και δεν ήξερε τι να κάνει.

Της είπα «Φυσικά και δεν είσαι απαίσια μητέρα. Έχεις κάνει τρομερή δουλειά με τον Όσκαρ και θα είσαι φοβερή μητέρα με το επόμενο παιδί.»

Σάστησε και με κοίταξε σοκαρισμένη. «Πως το ήξερες αυτό;» μου είπε. «Έκανα το τεστ εγκυμοσύνης σήμερα το πρωί και δε το έχω πει ούτε στον άντρα μου.»

Πραγματικά δεν έχω ιδέα για όσα ξεστόμισα ή πως το ήξερα.

11

Πριν από κάποια χρόνια με τη σύντροφό μου καθόμασταν μπροστά σε ένα μπαρ με θέα στο δρόμο.

Πέρασε ένας τύπος σε σκουτεράκι, γύρισε και πάρκαρε. Ήταν μια περίοδος της ζωής μου που είχα συνέχεια deja vue και έβλεπα μπροστά μου εμπειρίες του τύπου «το χω ξαναδεί αυτό». Έτσι το μοιράστηκε με τη φίλη μου.

«Βλέπεις εκείνον τον τύπο με το σκουτεράκι;» Θα το παρκάρει στο φανάρι, θα κατουρήσει στον τοίχο και θα περπατήσει προς το μπαρ μεθυσμένος, όπου ο πορτιέρης θα του αρνηθεί την είσοδο.»

Τελείωσα την πρόταση, ενώ εκείνος ακόμα είχε το σκούτερ στα χέρια του και η φίλη μου με κοίταξε παράξενα.

Όλα έγιναν όπως τα είπα. Ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που συνέβη στη ζωή μου και ευτυχώς δεν ξανάγινε.

-PsyQoWim

1

Credit: Warpedspeed

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories