STORIES

8 Αληθινές Ιστορίες που αποδεικνύουν ότι ο Κιάνου Ριβς είναι ο ΠΙΟ Καλόψυχος Ηθοποιός στην Ιστορία του Χόλιγουντ!

O Keanu Reeves διαφέρει πολύ από πολλούς ηθοποιού του Χόλιγουντ. Ο μετριόφρων τρόπος ζωής του και η δύσκολη μοίρα δημιούργησε πολλές φήμες. Αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο: είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και ένα ιδιαίτερο άτομο.

Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε πραγματικές ιστορίες για τον αινιγματικό ηθοποιός του Χόλιγουντ, για τα οποία είναι άξιος σ…


O Keanu Reeves διαφέρει πολύ από πολλούς ηθοποιού του Χόλιγουντ. Ο μετριόφρων τρόπος ζωής του και η δύσκολη μοίρα δημιούργησε πολλές φήμες. Αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο: είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και ένα ιδιαίτερο άτομο.

Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε πραγματικές ιστορίες για τον αινιγματικό ηθοποιός του Χόλιγουντ, για τα οποία είναι άξιος σεβασμού.

  • Γεννήθηκε σε μια προβληματική οικογένεια: ο πατέρας του τους άφησε όταν ο Keanu ήταν 3 ετών, και αργότερα ο πατέρας του συνελήφθη για πώληση ναρκωτικών ουσιών. Η μητέρα του μετακόμισε αρχικά στην Αυστραλία, στη συνέχεια – στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ενώ σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε μερικούς θετούς πατέρες. Εξαιτίας των συνεχών μετακομίσεων, ο Keanu αλλάζε συχνά σχολεία, και η δυσλεξία του έκανε ακόμα πιο δύσκολη την μάθηση. Ως παιδί ονειρευόταν να γίνει παίκτης του χόκεϊ, αλλά ένας τραυματισμός του στέρησε αυτό το όνειρο.
  • Η αγαπημένη του, Jennifer Syme, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και λίγο πριν από αυτό το τραγικό γεγονός είχαν χάσει ένα παιδί. Έκτοτε, ο Reeves δεν σύναψε μια σοβαρή σχέση. Και ο καλύτερος του φίλος, ο River Phoenix, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
  • Λένε πως αρνείται να παίξει μεγάλους ρόλους, εφόσον κρίνει ότι ο χαρακτήρας είναι πολύ κακός. Μια εποχή, ο Reeves μοιράστηκε την αμοιβή των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, έτσι ώστε να παίξει ο ηθοποιός Al Pacino στην ταινία «Ο συνήγορος του Διαβόλου». Αργότερα έκανε το ίδιο για χάρη του Gene Hackman.
  • Η μικρότερη αδελφή του Reeves είχε λευχαιμία, και δώρισε ένα σημαντικό μέρος της αμοιβής του από το “Matrix” για τη θεραπεία της και στην καμπάνια για την καταπολέμηση της λευχαιμίας. Είναι ασυνήθιστο για αστέρες του Χόλιγουντ, αλλά ο ίδιος δεν έχει μεγάλη περιουσία, δεν έχει καμία προστασία, και μπορεί κανείς να τον δει συχνά στο μετρό.
  • Πριν από τέσσερα χρόνια στα γενέθλιά του, ο Keanu αγόρασε ένα μάφιν και καφέ και κάθε περαστικός μπορούσε να του δίνει ευχές. Και είναι επίσης ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Reeves: ο ίδιος αυτοσαρκάζεται συχνά.
  • Ο Reeves μετακινείται ήσυχα στα μέσα μαζικής μεταφοράς και αν χρειαστεί θα προσφέρει και τη θέση του.

  • Μια μέρα, δύο νεαροί επισκέφτηκαν παράνομα στο Λος Άντζελες την περίφημη επιγραφή του Χόλιγουντ, και στον δρόμο της επιστροφής βρέθηκαν τυχαία στην αυλή του Keanu, ο οποίος εκείνη τη στιγμή άκουσε τους Metallica και επιδιόρθωνε τη μηχανή του. Τον ρώτησαν πως μπορούν να φύγουν από εκεί και να βρουν ένα ταξί, και ο Keanu τους εξήγησε πως μπορούν να φύγουν και ζήτησε συγγνώμη ότι δεν μπορούσε να τους πάει με το αυτοκίνητό του, επειδή ήταν λερωμένος.
  • Και να θυμάστε τα λόγια του: «Μια φωτογραφία μπορεί να πει περισσότερα από χίλιες λέξεις, αλλά τίποτα από αυτά δεν θα είναι αλήθεια. Είμαι αρκετά χαρούμενος άνθρωπος.»

1

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Credit: Adme

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories