Φοβερός πατέρας μαθαίνει σε άλλους μπαμπάδες πως να φτιάχνουν τα μαλλιά της κορούλας τους! - Fanpage

Φοβερός πατέρας μαθαίνει σε άλλους μπαμπάδες πως να φτιάχνουν τα μαλλιά της κορούλας τους!

O Philippe Morgese έχει γνώσεις και ταλέντο όταν πρόκειται για το φορμάρισμα των μαλλιών της κόρης του. Τώρα, μοιράζεται τις ικανότητές του με άλλους μπαμπάδες.

Σύμφωνα με το BuzzFeed News, ο ανύπαντρος μπαμπάς ξεκίνησε χρησιμοποιώντας απλά τσιμπιδάκια στα μαλλιά της κόρης του, Έμμα. Στη συνέχεια, εξάσκησε τις ικανότητές του για να μάθει πώς να κάνει πλεξούδες και ακόμα πιο σύνθετα χτενίσματα. Ο Morgese έγινε τόσο εμπειρογνώμονας που κέρδισε ένα διαγωνισμό που οργάνωσε ένας συναδέλφος κομμωτής μπαμπάς ο Greg Wickherst.

9

Πήρε τόσα πολλά συγχαρητήρια και ακόμα περισσότερες ερωτήσεις για συμβουλές από άλλους μπαμπάδες που ξεκίνησε μια τάξη για να διδάξει σε πατέρες πώς να κάνουν τα μαλλιά στις κόρες τους. Το μάθημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Διεθνή Ακαδημία στη Νότια Daytona της Φλόριντα, στις 6 Οκτωβρίου, δίδασκε από το βούρτσισμα των μαλλιών των κοριτσιών μέχρι την εκμάθηση πώς να κάνουν πλεξούδες και κότσους. Οι μπαμπάδες έλαβαν επίσης δώρα με προμήθειες, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι της κομμωτικής τους.

View post on imgur.com

Ο Morgese μοιράστηκε φωτογραφίες από την τάξη στο Reddit στις 7 Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμής, τις φωτογραφίες έχουν δει πάνω από 2.000.000 χρήστες.

Το μάθημα είχε τόση τέτοια επιτυχία που ο Morgese ξεκίνησε τη σελίδα στο Facebook Daddy Daughter Hair Factory για να μοιράζεται νέα του. Σε μια ανάρτηση στη σελίδα, ο μπαμπάς έγραψε ότι η δέσμευση από τους πατέρες στην τάξη ήταν ‘αξιοθαύμαστη.’ ”Είμαι τόσο περήφανος για σας παιδιά”, έγραψε.

Ο Morgese είπε επίσης στο BuzzFeed News ότι σχεδιάζει να φτιάξει περισσότερα τμήματα κομμωτικής στο μέλλον. Οπότε ετοιμαστείτε, μπαμπάδες. Τα τμήματα θα εξαντληθούν γρήγορα!

Αφήστε το σχόλιο σας: