STORIES

Η Μητέρα Κάθεται στο Αεροπλάνο όταν Ξαφνικά μια Γυναίκα της Παίρνει το Μωρό. Δεν Μπορείτε να Φανταστείτε το Λόγο που το Έκανε!

Η Rebekka Gravison είναι μια νοσοκόμα από το Fort Rucker της Alabama. Η νεαρή γυναίκα είναι παντρεμένη με τον άντρα της Nick και οι δυο τους είναι πανευτυχείς που κρατάνε την κόρη τους Rylee στην αγκαλιά τους.

Ο Nick είναι πυροσβέστης, και λείπει συχνά. Έτσι η Rebekka αποφάσισε να του κάνει έκπληξη και ετοιμάζει ταξίδι με την Rylee.

Ε…


Η Rebekka Gravison είναι μια νοσοκόμα από το Fort Rucker της Alabama. Η νεαρή γυναίκα είναι παντρεμένη με τον άντρα της Nick και οι δυο τους είναι πανευτυχείς που κρατάνε την κόρη τους Rylee στην αγκαλιά τους.

1

Ο Nick είναι πυροσβέστης, και λείπει συχνά. Έτσι η Rebekka αποφάσισε να του κάνει έκπληξη και ετοιμάζει ταξίδι με την Rylee.

2

Είναι αγχωμένη γιατί η κόρη της είναι ακόμα πολύ μικρή και δε θα αντέξει την πτήση. Αλλά μετά συμβαίνει κάτι εκπληκτικό, το οποίο περιγράφει στο Facebook μετά την προσγείωση.

3

«Σήμερα μου συνέβη κάτι απίστευτο και δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι. Αν έχετε ταξιδέψει με μωρό, ξέρετε πόσο αγχωτικό είναι. Σήμερα, κάποιος μου υπενθύμισε ότι υπάρχουν πραγματικά απίθανα άτομα στον κόσμο, ακόμα και δεν σε ξέρουν.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Εδώ και καιρό σχεδίαζα ένα ταξίδι-έκπληξη για τον Nick Garvison και ήμουν αγχωμένη για το πώς θα πετάξω μόνη με την Rylee και όλα μας τα πράγματα χωρίς βοήθεια. Όταν μπήκαμε στο γεμάτο αεροπλάνο στις 5:30 το πρωί ήταν πολύ ήσυχα.

Παρατήρησα ότι οι 2 θέσεις δίπλα στη δικιά μου ήταν πιασμένες από ένα ζευγάρι που δεν ήταν και πολύ ενθουσιασμένο που καθόταν δίπλα στην Rylee.

Φυσικά ήμουν ήδη στρεσαρισμένη και η Rylee αρχίζει να κλαίει τη στιγμή που είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε.

Αποφάσισα να ζητήσω από την αεροσυνοδό να μετακινηθώ 2 σειρές μπροστά όπου είχε 2 άδειες θέσεις τη μια δίπλα στην άλλη και θα είχα περισσότερο χώρο. Είπε ναι και το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι κάθομαι δίπλα σε μια απίθανη γυναίκα!

Δεν ξέρω αν μπορούσε να καταλάβει πόσο αγχωμένη και αναστατωμένη ήμουν, αλλά άλλαξε τη μέρα μας προς το καλύτερο. Η Rylee δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει ό, τι και αν έκανα… έτσι με ρώτησε αν με πείραζε να προσπαθήσει να κάνει κάτι εκείνη, και φυσικά την άφησα.

Μόλις την πήρε, η Rylee κοιτούσε έξω από το παράθυρο και σταμάτησε να κλαίει. Όταν αποκτήσαμε ύψος, την πήρε ο ύπνος στα πόδια της γυναίκας και φαινόταν ανακουφισμένη. Με βοήθησε μέχρι και να τη βγάλω από το αεροπλάνο και την κράτησε για να φτιάξω το καροτσάκι και το κάθισμα του αυτοκινήτου, έτσι δε χρειάστηκε να τα κάνω όλα μόνη.

Nyfesha Miller, μπορεί να μην καταλάβει ποτέ πόσο χαρούμενη έκανε την οικογένειά μου αυτή η καλή πράξη. Θα μπορούσες απλά να είχες ενοχληθεί όπως όλοι, αλλά την πήρες και την κράτησες αγκαλιά σε όλη την πτήση, και με άφησες να ηρεμήσω για λίγο. Μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια βλέποντας εσένα και την Rylee να κοιμάται δίπλα μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως έγιναν όλα και πόσο νοιάστηκες για μας. Σ’ευχαριστώ τόσο πολύ!!

Ο Θεός να σε έχει καλά!!»

4

5

Η Rebekka νιώθει ευγνωμοσύνη για την ανιδιοτελή βοήθεια που της προσέφερε μια ξένη, η οποία έβαλε αμέσως το μωρό στην καρδιά της. Στην επιστροφή συνάντησε τη Nyfesha ξανά! Οι δυο τους είναι φίλες και έχουν συγκινήσει πολύ κόσμο με τη συνάντηση και τη φιλία τους. Η δημοσίευση της Rebekka έχει κοινοποιηθεί ήδη 100.000 φορές!

6

Credit: Hefty

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories