10 Εξαιρετικοί Ηθοποιοί που μπορούν να Μεταμορφωθούν σε Οτιδήποτε θελήσουν. Ειδικά ο Τζόνι Ντεπ το έχει πάει σε ΑΛΛΟ επίπεδο! - Fanpage

10 Εξαιρετικοί Ηθοποιοί που μπορούν να Μεταμορφωθούν σε Οτιδήποτε θελήσουν. Ειδικά ο Τζόνι Ντεπ το έχει πάει σε ΑΛΛΟ επίπεδο!

Οι παρακάτω διάσημοι ηθοποιοί είναι τόσο ταλαντούχοι, που μπορούν να γίνουν «χαμαιλέοντες» και να υποκριθούν κάθε ρόλο με άνεση. Δείτε τους!

1. Η Helena Bonham Carter, έχει παίξει τα πάντα από τον Πλανήτη των Πιθήκων, μέχρι τη κακιά μάγισσα στις ταινίες Χάρι Πότερ και τη κακιά βασίλισσα στην Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

1

Και φυσικά θα μας μείνει αξέχαστη από τη συμμετοχή της στη ταινία Fight Club.

2

2. Ο Jared Leto, μας εντυπωσίασε με τον ρόλο του Τζόκερ στη ταινία Suicide Squad, πάχυνε για τις ανάγκες της ταινία Chapter 27 και έπαιξε μια διαφυλική γυναίκα στο Dallas Buyers Club.

3

3. Ο Michael Fassbender ήταν ένα αδροειδές στη ταινία Prometheus, ένας από τους Σπαρτιάτες στους 300 και ο Steve Jobs στη ταινία Jobs.

4

4. Ο Johnny Depp ήταν ο Τρελός Καπελάς στην Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, ο Willy Wonka, ο Captain Jack Sparrow, ο Sweeney Todd, ο Edward Scissorhands…

5

και ο διάσημος συγγραφέας Hunter S. Thompson. Η λίστα με του ρόλους του είναι πολύ πιο μεγάλη…

6

5. Η Tilda Swinton ήταν μια φαλακρή δασκάλα του Doctor Strange, η βασίλισσα στα Χρονικά της Νάρνια και μια ηλικιωμένη γυναίκα στην ταινία The Grand Budapest Hotel.

7

Η Swinton είναι εκπληκτική!

8

6. Ο Robert Downey Jr. έχει υποδυθεί τον Τσάρλι Τσάπλιν, τον Iron Man, τον Σέρλοκ Χολμς και τον Kirk Lazarus στη ταινία Tropic Thunder, ανάμεσα σε πολλούς άλλους ρόλους.

9

Ο Robert έχει απίστευτο ταλέντο στην υποκριτική…

10

7. Ο Ralph Fiennes είναι ένας πραγματικός χαμελέων, έχοντας υποδυθεί τον Άδη στην Οργή των Τιτάνων, τον Ναζί στη Λίστα του Σίντλερ και σε ρόλο εποχής στη Δούκισσα.

11

Και φυσικά ο Ralph ήταν ο Βόλντεμορτ στις ταινίες Χάρι Πότερ.

12

8. Η Cate Blanchett έχει παίξει τον Bob Dylan, την βασίλισσα Ελισσάβετ στην ταινία Elizabeth: Η χρυσή εποχή και φυσικά στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών την πανέμορφη Γκαλάντριελ.

13

9. Ο Sir Ian McKellen, έχει παίξει τον Ριχάρδο τον III, τον σούπερ αντι-ήρωα Magneto, και τον μάγο Γκάνταλφ στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

14

10. Ο Eddie Murphy είναι όμως αυθεντία στις μεταμορφώσεις! Όλοι οι χαρακτήρες που βλέπετε παρακάτω είναι σε όλα ο ίδιος! Στον Δάσκαλο για Κλάματα, Νόρμπιτ και ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα είναι σε όλα αυτός!

15

Ο Eddie είναι απίστευτος!

16

Credit: Diply

Αφήστε το σχόλιο σας: