ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Έρευνα μελέτησε πάνω από 500 Εκατομμυριούχους. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ ήταν τα Συμπεράσματά της, θα Εκπλαγείτε!

12
Περίπου 80 χρόνια πριν, ο δημοσιογράφος Napoleon Hill ερεύνησε και συνέκρινε τις ζωές 500 από τους του πλουσιότερους και πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Αμερικής. Τα ευρήματα της έρευνας περιγράφονται στο μπεστσελερ του “Think and Grow Rich”, στο οποίο μοιράζεται 13 αρχές που μπορούν να βοηθήσο…

Περίπου 80 χρόνια πριν, ο δημοσιογράφος Napoleon Hill ερεύνησε και συνέκρινε τις ζωές 500 από τους του πλουσιότερους και πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Αμερικής. Τα ευρήματα της έρευνας περιγράφονται στο μπεστσελερ του “Think and Grow Rich”, στο οποίο μοιράζεται 13 αρχές που μπορούν να βοηθήσουν τον οποιονδήποτε να γίνει πλούσιος.

Η 10η αρχή του, η οποία ονομάζεται “το μυστήριο της μετατροπής του σeξ”, λέει ότι ο έρωτας και το πάθος είναι σημαντικά στοιχεία που βοηθάνε να γίνετε πλούσιοι και επιτυχημένοι. Ο Hill γράφει,

“Το πάθος είναι η πιο ισχυρή από τις ανθρώπινες δυνάμεις. Οι άντρες με τα σπουδαιότερα επιτεύγματα είναι οι άντρες που έχουν αναπτύξει πλήρως την ικανότητα να αγαπάνε… Oι άντρες που έχουν συσσωρεύσει μεγάλες περιουσίες οι οποίες είχαν σαν κίνητρο την επιρροή μιας γυναίκας.”

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Ακόμα και σήμερα, σχεδόν μισό αιώνα αργότερα, συνεχίζουμε να συναντάμε ανθρώπους που έχουν την ίδια φιλοσοφία. “Η σημαντικότερη επιλογή στην καριέρα σου είναι το ποιον θα παντρευτείς”, είπε η Sheryl Sandberg, γενική επιχειρησιακή διευθύντρια του Facebook, της οποίας η περιουσία ανέρχεται στα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Η μελέτη, η οποία διεξήχθη από επιστήμονες στο πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον στο St. Louis, ανακάλυψε ότι ένας προσεκτικός και υποστηρικτικός σύντροφος μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες ενός μεγαλύτερου μισθού. “Ένας υπάλληλος ο οποίος έχει έναν ευσυνείδητο σύντροφο έχει 50% πιθανότητες να πάρει προαγωγή από έναν υπάλληλο με εξαιρετικά ασυνείδητο σύντροφο”, έγραψε ένας από τους συγγραφείς της έρευνας.

Οι ευσυνείδητοι, σοφοί σύντροφοι έχουν την τάση να επιτρέπουν στους αγαπημένους τους να επικεντρώνονται περισσότερο στην καριέρα τους. Επιπλέον, τα άτομα που έχουν ευτυχισμένους γάμους γενικότερα αισθάνονται πιο χαλαρά στο σπίτι, κάτι που τους επιτρέπει να φέρνουν περισσότερη ενέργεια και δημιουργικότητα στην δουλειά τους.

Παρ’όλο που ο Hill ανέλυσε μόνο πλούσιους άντρες και έγραψε κυρίως για το αντρικό κοινό, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι υγιείς σχέσεις είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που οδηγεί σε οικονομική ευημερία. Το εκπληκτικό είναι ότι αυτή η αρχή ισχύει και για άντρες και για γυναίκες ακόμα και 80 χρόνια αργότερα.

Η άποψή σας;

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας