ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Μνημόσυνο του Παντελίδη: Η υποβασταζόμενη Αθηνά Παντελίδη και τα δάκρυα!

Σήμερα το πρωί από νωρίς είχε συγκεντρωθεί κόσμος στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία για το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη.

Η μητέρα του Αθηνά, βρέθηκε εκεί από πολύ νωρίς το πρωί, σχεδόν χαράματα και υποδεχόταν τους συγγενείς και τους φίλους που συγκεντρώνονταν σιγά σιγά για να τιμήσουν τη μνήμη του αξέχαστου τραγουδιστή. Τ…


Σήμερα το πρωί από νωρίς είχε συγκεντρωθεί κόσμος στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία για το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη.

Η μητέρα του Αθηνά, βρέθηκε εκεί από πολύ νωρίς το πρωί, σχεδόν χαράματα και υποδεχόταν τους συγγενείς και τους φίλους που συγκεντρώνονταν σιγά σιγά για να τιμήσουν τη μνήμη του αξέχαστου τραγουδιστή. Τραγική φιγούρα, εκτός από τους γονείς του Παντελή, ο αδελφός του Τριαντάφυλλος που με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, δεχόταν για ακόμα μία φορά τα συλλυπητήρια του κόσμου. Ανάμεσα στους επώνυμους φίλους του Παντελή που έσπευσαν στο μνημόσυνο ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Αμαρυλλίς, ο Χάρης Σιανίδης και ο Νάσος Γουμενίδης ενώ πλήθος κόσμου παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα.

Πρόσωπα βουβά και με τη θλίψη ζωγραφισμένη μιας και ο πόνος για την απώλεια του Παντελή είναι ακόμα πολύ δυνατός. Έντονη και η παρουσία του Πολεμικού Ναυτικού όπου υπηρέτησε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής.

Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες…

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

1

2

Πηγή: stroumfaki.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories