ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Οι Γυναίκες Μίλησαν: Έτσι Πρέπει να είναι ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ άντρας! Δείτε ΠΟΙΑ τα Χαρακτηριστικά του και Πείτε μας αν Συμφωνείτε!

Smiling couple hugging in park
Γυναίκες αποκάλυψαν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν σε ένα σύντροφο – και φαίνεται ότι η πεμπτουσία του κυρίαρχου αρσενικού είναι εκτός μόδας.

Οι αποκαλύψεις έγιναν σε μια δημοσίευση στο Reddit όπου ζητήθηκε από τις γυναίκες να κατονομάσουν αυτή το “δυσεύρετο” χαρακτηριστικό το οποίο τις ελκύει κα…


Γυναίκες αποκάλυψαν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν σε ένα σύντροφο – και φαίνεται ότι η πεμπτουσία του κυρίαρχου αρσενικού είναι εκτός μόδας.

Οι αποκαλύψεις έγιναν σε μια δημοσίευση στο Reddit όπου ζητήθηκε από τις γυναίκες να κατονομάσουν αυτή το “δυσεύρετο” χαρακτηριστικό το οποίο τις ελκύει και ένα μεγάλο μέρος των 800 απαντήσεων αποκάλυψε ότι στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο άντρας που έχει επαφή με την θηλυκή του πλευρά.

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Άλλες παρενέβησαν αναφέροντας χαρακτηριστικά όπως η “ήσυχη αυτοπεποίθηση” και η εξυπνάδα, ενώ και το να περιμένει ένας άντρας πριν κάνει σeξ για πρώτη φορά με την σύντροφο του είναι ένα επιθυμητό στοιχείο.

Η Scarletwitch1986 αποκάλυψε ότι την ξενερώνει η ιδέα του κυρίαρχου άντρα. “Βλέπω πάρα πολλούς άντρες που προσπαθούν να γίνουν κυρίαρχοι. Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να με ξενερώσει κανείς”, είπε. “Με ενδιαφέρουν περισσότερο οι άντρες που δεν ανησυχούν για το αν δείχνουν κυρίαρχοι ούτε προσποιούνται. Μου αρέσει ότι είμαι το αντίστοιχο σε θηλυκό.”

Και δεν είναι η μόνη. Η Bleachviolet είπε ότι θέλει να συναντήσει έναν στρέιτ άντρα που να μην φοβάται να είναι λίγο φανταχτερός ενώ μια άλλη είπε ότι της αρέσει κάποιος που δεν φοβάται να είναι λίγο θηλυπρεπής.

Μια χρήστρια συμφώνησε, λέγοντας ότι ένας άντρας ο οποίος δεν βλέπει το να είναι θηλυπρεπής σαν προσβολή θα της ταίριαζε μια χαρά. Επίσης, οι γυναίκες αποκάλυψαν ότι προτιμούν άντρες που δείχνουν να έχουν αυτοπεποίθηση χωρίς να παρασύρονται από το αρσενικό εγώ τους. “Το να είναι έξυπνος αλλά όχι φαντασμένος είναι ιδανικό!”, εξηγεί μια γυναίκα.

Άλλες απαντήσεις ανέφεραν ότι οι γυναίκες θέλουν άντρες που δεν τους αηδιάζει και τόσο η περίοδος της γυναίκας, ενώ μια γυναίκα παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεται να βρει έναν άντρα που να μπορεί να περιμένει καιρό πριν κάνει σeξ. Η συζήτηση παρακινεί τους άντρες να παραδεχτούν ότι θα τους άρεσε να αποκαλύψουν μια πιο τρυφερή πλευρά τους, αλλά φοβούνται να το κάνουν δημοσίως.

“Σοβαρά, δυσκολεύομαι πολύ να βρω γυναίκες που να μου το επιτρέπουν και να με υποστηρίζουν να αποδεχτώ την θηλυκή πλευρά μου”, είπε ο happynomad. Ένας άλλος άντρας αποκάλυψε ότι του άρεσαν οι “κοριτσίστικες” δραστηριότητες, αφού μεγάλωσε με 4 κορίτσια και αυτό πάντα εκπλήσσει την κοπέλα του.

“Είμαι ένας 25χρονος αθλητικός άντρας, αλλά μου αρέσει να μου βγάζει η κοπέλα μου τα φρύδια, να κάνουμε μάσκες προσώπου, να πηγαίνουμε για ψώνια, κλπ. Πρέπει να το απολαμβάνεις να είσαι λίγο θηλυπρεπής!”

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας