ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Πήγε με άλλη; 4 κινήσεις για να αποχωρήσεις σαν κυρία

25
Η απιστία δεν συγχωρείται. Όσο κι αν αγαπάς τον φίλο σου και χωρίς εκείνον δεν μπορείς να ζήσεις, η απιστία είναι ένας λόγος για να αλλάξεις γνώμη. Όσο και να το παλέψεις και να προσπαθήσεις, η εικόνα του φίλου σου με άλλη θα σου έρχεται συνέχεια στο μυαλό. Από την ώρα που θα ξυπνήσεις, από την ώρα …

Η απιστία δεν συγχωρείται. Όσο κι αν αγαπάς τον φίλο σου και χωρίς εκείνον δεν μπορείς να ζήσεις, η απιστία είναι ένας λόγος για να αλλάξεις γνώμη. Όσο και να το παλέψεις και να προσπαθήσεις, η εικόνα του φίλου σου με άλλη θα σου έρχεται συνέχεια στο μυαλό. Από την ώρα που θα ξυπνήσεις, από την ώρα που θα κοιμηθείς, μέχρι την ώρα που θα είστε σε πιο προσωπική στιγμή. Συνέχεια.

Έστω λοιπόν ότι όντως βρίσκεσαι σε αυτή την θέση. Τι κάνεις; Κατ’αρχήν η κατάσταση θέλει ψυχραιμία. Δύσκολο, το ξέρω, αλλά σκέψου like a boss. Είσαι μια κυρία τέλος πάντων. Γι’αυτό οι κινήσεις σου πρέπει να είναι μεθοδευμένες και σίγουρες ότι δεν θα βλάψεις παραπάνω τον εαυτό σου, αλλά ούτε εκείνος θα σε βγάλει τρελή και φαντασιόπληκτη. Το έχουν αυτό το χάρισμα οι άντρες.

Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

1. Ό,τι και να έγινε, μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου

Θεωρείς ότι εσύ φταις που έφτασε στο σημείο να γίνει άπιστος. Τον παραμέλησες σκέφτεσαι, τον θεωρούσες δεδομένο, τον έσπρωξες εν ολίγοις, αλλά όχι φίλη μου. Ακόμα και να ισχύουν όλα αυτά, ακόμα κι αν το τελευταίο διάστημα ήσουν κάπως αδιάφορη απέναντι του, πάντα υπάρχει τρόπος να λυθούν τα προβλήματα. Αρκεί να το θέλουμε φυσικά. Αν εκείνος δεν προσπάθησε να σε ταρακουνήσει, να σου μιλήσει και να σου δείξει ότι νιώθει παραπονεμένος αλλά προτίμησε την απιστία, τότε δεν είναι δικό σου λάθος, αλλά δικό του. Επιλέγουμε πως θα ξεμπερδέψουμε μια κατάσταση και ο φίλος σου επέλεξε την ακραία λύση.

2. Μην ανακαλείς γεγονότα και σκηνικά

Μπαίνεις στο τρυπάκι να φέρεις στην μνήμη σου γεγονότα που τότε σου περνούσαν τελείως αδιάφορα. Τώρα πάλι, καταλαβαίνεις ότι ίσως είχες κάποια σημάδια που αποδείκνυαν ότι υπήρχε πρόβλημα μεταξύ σας. Ωστόσο, ακόμα κι αν χτύπησαν καμπανάκια μην πέφτεις στην παγίδα να σκεφτείς τι έκανε εκείνος. Θα θυμώσεις, θα στεναχωρηθείς, θα τα βάλεις με σένα και κάπως έτσι θα ελαφρύνεις τον άνθρωπο που εμπιστευόσουν και σε πρόδωσε. Δεν πρέπει.

3. Θες να μάθεις για την άλλη

Ποια είναι, που μένει. Είναι όμορφη, είναι γλυκιά, είναι ψηλή ή κοντή. Εν ολίγοις να δεις τι τον κέρδισε πάνω της. Λογικά πράγματα είναι όλα αυτά, αλλά αν είναι πολύ καλύτερη από σένα; Το έχεις σκεφτεί αυτό; Θα γεμίσεις ανασφάλειες χωρίς λόγο. Πιθανόν όποια και να του ερχόταν στον δρόμο του, πάλι άπιστος θα γινόταν. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, οι άντρες δεν κοιτάνε αν είναι όμορφη, αλλά διαθέσιμη.

4. Μην του το πεις μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή

Ναι εννοείται ότι όταν έχεις αδιάσειστα στοιχεία μπροστά σου, δεν κρατιέσαι να του σπάσεις την μούρη, ωστόσο καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να του το ξεφουρνίσεις με ηρεμία και επίπεδο. Διότι όταν σε δει έξαλλη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε βγάλει τρελή (ακόμα κι αν έχεις δίκιο) και τα νεύρα σου τότε σίγουρα θα πάνε σε άλλο level. Μόνο όταν έχεις την απόλυτη ευχέρια του λόγου σου θα καταφέρεις να πάρεις αυτό που θες.

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας