ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Τους τσακώσαμε: Αυτά τα tips ακολουθούν οι άντρες και μας… «ρίχνουν» διαδικτυακά!

7

Το YouWeekly.gr σου αποκαλύπτει τις συμβουλές που ακολουθούν οι άντρες για το πώς να μας «ρίχνουν» διαδικτυακά! Δείτε τι κάνουν εσκεμμένα κι εμείς πέφτουμε:

Ρίχ’ το έξω
Η profile pic σου είναι το πρώτο πράγμα που θα τσεκάρει. Φρόντισε οι περισσότερες από τις εικόνες σου να σε δείχνουν να π…


Το YouWeekly.gr σου αποκαλύπτει τις συμβουλές που ακολουθούν οι άντρες για το πώς να μας «ρίχνουν» διαδικτυακά! Δείτε τι κάνουν εσκεμμένα κι εμείς πέφτουμε:

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

Ρίχ’ το έξω
Η profile pic σου είναι το πρώτο πράγμα που θα τσεκάρει. Φρόντισε οι περισσότερες από τις εικόνες σου να σε δείχνουν να ποζάρεις σε εξωτερικούς χώρους και όχι σε κάποιο σαλόνι ή στο μπαλκόνι του σπιτιού σου. Η γνωστή dating ιστοσελίδα Zoosk, αναφέρει πως οι γυναίκες ανταποκρίνονται 19% περισσότερο, στους άντρες που ποζάρουν σε εξωτερικούς χώρους.

Η solo πόζα δεν απογοητεύει
Ποιος είπε ότι η «μοναξιά» σε μια φωτογραφία δεν είναι θελκτική; Οι άντρες που ποζάρουν μόνοι τους για φωτογραφία δέχονται κατά 53% περισσότερα μηνύματα, από εκείνους που ποζάρουν με παρέες ή κατοικίδια.

Η εποχή των selfies τελειώνει
Το Zoosk δεν είναι απλά ένα dating site. Είναι ίσως ο leader του εν λόγω «genre» στο εξωτερικό. Σε έρευνά του, αναφέρει πως οι άντρες που θα στηθούν για φωτογραφία -για κανονική φωτογραφία, τραβηγμένη από κάποιον τρίτο, όχι selfie- έχουν κατά 203% περισσότερες πιθανότητεςνα δεχτούν προσωπικό μήνυμα από μια γυναίκα. Τσάμπα τα βγάλανε τελικά τα selfies sticks…

Η υπεροχή του casual
Ούτε γραβάτες, ούτε σακάκια, ούτε πουκάμισα. Όσο πιο casual είσαι ντυμένος, τόσες περισσότερες ελπίδες έχεις για να δεχτείς μήνυμα από γυναικείο προφίλ. Ένα από τα καλά του να είσαι άντρας…

Χαμογέλα
Εκτός του ότι δεν κάνει κακό, φαίνεται πως τραβάει και το αντίθετο φύλο. Και σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το μειδίαμα είναι 10 φορές καλύτερο από ένα φουλ χαμόγελο.

Μείνε ειλικρινής
Όταν έρχεται η ώρα της γνωριμίας, φαίνεται πως είναι οι ειλικρινείς άντρες που κερδίζουν το κορίτσι. Ή μάλλον αυτοί που δεν κρύβουν τίποτα από το παρελθόν τους. Σύμφωνα με έρευνα, άντρες που δεν διστάζουν να αναφέρουν ότι είναι χωρισμένοι ή κάποια παλιά τους σχέση, έχουν 52% παραπάνω επαφές στο online dating.

Πρόσεχε πώς χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου
Φαίνεται πως οι άντρες έχουν μεγάλη ανάγκη να δείχνουν άνετοι. Κάποιες φορές και σε παρεξηγήσιμο σημείο. Το δημοφιλέστερο επίθετο στις σύντομες περιγραφές που συνόδευαν τα αντρικά προφίλ για το 2014, ήταν η λέξη «απαθής». Κάτι που, όσο να ‘ναι, πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις.

Η «πρασινάδα» πουλάει
Ή μάλλον «πουλάνε» οι άντρες που κάνουν υγιεινή διατροφή και δεν παραβλέπουν να το δηλώνουν με φωτογραφίες στο προφίλ τους.

Φρόντισε να γνωρίζεις την ιντερνετική argo
Είναι βασικό για την διαδικτυακή επικοινωνία, έτσι ώστε να μην ψάχνεις στο Google τι διάολο σημαίνει το «w00t» ή το «rofl». Και ναι, κάποιες γυναίκες είναι πιο έμπειρες στη συγκεκριμένη γλώσσα από σένα. Τι νόμιζες, ότι όλοι βολεύονται με emojis;

Επένδυσε στο βραδινό chatting
Σύμφωνα με έρευνα του Zoosk, έχεις περισσότερες ελπίδες να «ρίξεις» την δύσπιστη τις βραδινές ώρες. Θέλεις επειδή σε σιγοντάρει η νύχτα; Θες επειδή το σκοτάδι λύνει γλώσσες; Το θέμα είναι ότι δουλεύει.

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας