ΑΛΗΘΕΙΕΣ

15+1 Υπέροχοι Λόγοι για να Αγαπήσετε τον Ρόμπιν Ουίλιαμς ακόμη Περισσότερο. Ο 11ος είναι Χρυσός!

1
Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που πέθανε ο Robin Williams και ο κόσμος ακόμα τον θρηνεί. Αυτός ο άντρας ήταν απίθανος για πολλούς και διάφορους λόγους. Ήταν γεμάτος ενέργεια και πάντα κατάφερνε να κάνει το κοινό να γελάσει, είτε στις ταινίες, στην τηλεόραση ή στην σκηνή.

Ταυτόχρονα,…


Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που πέθανε ο Robin Williams και ο κόσμος ακόμα τον θρηνεί. Αυτός ο άντρας ήταν απίθανος για πολλούς και διάφορους λόγους. Ήταν γεμάτος ενέργεια και πάντα κατάφερνε να κάνει το κοινό να γελάσει, είτε στις ταινίες, στην τηλεόραση ή στην σκηνή.

Ταυτόχρονα, όμως, μπορούσε και να μας κάνει να κλάψουμε. Ας δούμε παρακάτω μερικούς λόγους που τον κάνουν τόσο απίθανο.

1. Στο σχολείο τον ψήφισαν ως τον λιγότερο πιθανό να πετύχει.

3

2. Αυτοσχεδίασε εντελώς στην πρώτη σκηνή του Αλαντίν. Οι παραγωγοί του έκλεισαν τα μάτια και τον έβαλαν να καθίσει σε ένα τραπέζι με διάφορα αντικείμενα, εξηγώντας του ότι ο χαρακτήρας του ήταν πλανόδιος πωλητής.

4

3. Ήταν ο πρώτος που έκανε τον Christopher Reeves να γελάσει μετά το τραγικό ατύχημα του. Όταν έμαθε για το ατύχημα του, τον επισκέφτηκε μεταμφιεσμένος σε Ρώσο γιατρό. Άρχισε να τον εξετάζει και όταν έβγαλε την μάσκα του, ο Reeves ξεκαρδίστηκε.

5

4. Ξεκίνησε την καριέρα του σαν μίμος.

6

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

5. Ο Steven Spielberg τον καλούσε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της “Λίστας του Schidler” για να φτιάξει την διάθεση των ηθοποιών.

7

6. Οι ήρωες του ήταν οι Jonathan Winters και Richard Pryor.

8

7. Έκανε τηλεφωνικές πλάκες στον Billy Crystal. Στην κηδεία του Robin, ο Crystal διηγήθηκε ότι είχε λάβει ένα μυστήριο τηλεφώνημα από κάποιον που νόμιζε ότι ήταν ο Ronald Reagan. Ο Crystal τον ρώτησε πώς γίνεται να τον καλεί από την άλλη ζωή, και ο Robin απάντησε: “Είμαι σε ένα παράξενο μέρος, έχει αρκετή ζέστη εδώ”.

9

Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ!

10

8. Του άρεσε πολύ όταν ο κόσμος παρίστανε ότι είναι αυτός.

11

9. Έκανε τον Norm McDonald να ξεπεράσει τον φόβο του για το κοινό. Ο Norm διηγήθηκε μια ιστορία για τον Robin όταν έμαθε για τον θάνατο του, σχετικά την πρώτη του εμφάνιση στο “Letterman”. Ο Norm ήταν ένας νεαρός κωμικός σχεδόν άγνωστος και έπρεπε να ανοίξει την παράσταση για τον Williams. Ήταν στο καμαρίνι μιλώντας σε έναν φίλο, όταν μπήκε ο Robin.

Όπως είπε ο Norm στον φίλο του, ο Williams είχε ακούσει το όνομα του και μπήκε στο δωμάτιο παριστάνοντας έναν Εβραίο ναύτη. Έμεινε στον χαρακτήρα αυτό για 30 λεπτά μέχρι να φύγει και ο Norm πέθανε στα γέλια. Κανείς άλλος δεν βρισκόταν στο δωμάτιο.

12

10. Μια φορά έκανε κάποιον από το κοινό του να γελάσει τόσο που έπαθε κήλη.

13

Ήταν πραγματικά απίθανος.

14

11. Πήρε τον ρόλο του Mork όταν οι παραγωγοί του ζήτησαν να κάτσει, κι εκείνος έκατσε στο κεφάλι του.

15

12. Του έκαναν λογοκρισία σε 4 διαφορετικές γλώσσες στο “Mork and Mindy”, επειδή του άρεσε να βάζει βρισιές από άλλες γλώσσες ανάμεσα στα λόγια του.

16

13. Κυκλοφορούσε ντυμένος σαν την “Mrs. Doubtfire” πριν ακόμα βγει η ταινία, για να δει αν ο κόσμος τον πίστευε. Πήγε ακόμη και σε ένα sεx shop και προσπάθησε να αγοράσει κάποια πράγματα.

17

Θα τα χάναμε αν δουλεύαμε σε αυτό το μαγαζί.

18

14. Αφιέρωνε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του στις φιλανθρωπίες και τον εθελοντισμό.

19

15. Πλήρωσε τα δίδακτρα της Jessica Chastain για το κολέγιο. Ποτέ δεν ξέχασε από που ξεκίνησε και ο ίδιος.

20

16. Ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην “Λάμψη”. Αλλά όταν ο σκηνοθέτης Stanley Kubrick τον είδε στο “Mork and Mindy” κατέληξε ότι ήταν πολύ ψυχωτικός.

21

Credit: diply.net

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας