ΑΛΗΘΕΙΕΣ

6 Τρόποι να τον τρελάνεις – Κάνε τον να λιώνει για σένα

Θέλεις να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου; Θέλεις να είσαι εσύ η τελευταία του σκέψη πριν κοιμηθεί και η πρώτη μόλις ξυπνήσει; Σίγουρα σου ακούγεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά αν ρίξεις μια ματιά παρακάτω θα διαπιστώσεις πως με μερικές συμβουλές μπορείς να καταφέρεις αυτό που μέχρι τώρα θεωρούσες ακατόρθωτο. Θέλεις να τον τ…


Θέλεις να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου; Θέλεις να είσαι εσύ η τελευταία του σκέψη πριν κοιμηθεί και η πρώτη μόλις ξυπνήσει; Σίγουρα σου ακούγεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά αν ρίξεις μια ματιά παρακάτω θα διαπιστώσεις πως με μερικές συμβουλές μπορείς να καταφέρεις αυτό που μέχρι τώρα θεωρούσες ακατόρθωτο. Θέλεις να τον τρελάνεις και να μην έχεις πλέον καμία αμφιβολία για τα συναισθήματά του. Όσο πίσω και να κοιτάξετε θα διαπιστώσετε πως πάντα οι γυναίκες έψαχναν τρόπους να διεκδικήσουν τον άντρα που τους ενδιαφέρει και να τον «τρελάνουν» ώστε να είναι στα μάτια του η μία και μοναδική!

Όσες γυναίκες το καταφέρουν θεωρούμε πως έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας! Μήπως όμως το έχουμε όλες, απλά κάποιες το έχουν συνειδητοποιήσει; Η κάθε μία από εμάς έχει την δική της προσωπικότητα καθώς και συμπεριφορά σε θέματα που έχουν να κάνουν με το αντίθετο φύλο. Κάποιες είμαστε πιο ντροπαλές και άλλες πιο εξωστρεφείς και κοινωνικές. Το θέμα είναι πως όταν μας αρέσει κάποιος πάρα πολύ αρχίζουμε να λειτουργούμε με ένα ξεχωριστό τρόπο. Ακόμα και αν ανήκουμε στις ντροπαλές γυναίκες που δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάποιον, τελικά ένα «κλικ» μέσα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Κάτι που μας κρατάει λίγο πίσω και δεν μας αφήνει να δούμε καθαρά πόσα μπορούμε να καταφέρουμε είναι η ιδέα να μην εκτεθούμε και ο εγωισμός. Δες παρακάτω ποιοι είναι οι τρόποι να τον τρελάνεις και θα διαπιστώσεις πως τελικά όλες μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Τρόποι να τον τρελάνεις

1)Θηλυκότητα

Η θηλυκότητά μας, μπορούμε να πούμε, πως είναι το Α και το Ω. Είναι αυτός ο «αέρας» που τραβάει τα αντρικά βλέμματα και κάνει εύκολα κάποιον να τρελαίνεται για εμάς. Ουσιαστικά δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι ακριβώς αυτό το ξεχωριστό που έχουμε αλλά το αποτέλεσμα είναι πως τον μαγεύουμε. Εξωτερικεύστε ελεύθερα την θηλυκότητά σας! Μην καταπιέζετε το στοιχείο που σας κάνει ακαταμάχητη. Θηλυκότητα υπάρχει στον τρόπο που κινούμαστε, που εκφραζόμαστε, στο βλέμμα μας και γενικότερα στον αέρα που αποπνέουμε. Σταματήστε να σκέφτεστε τι υπάρχει επάνω σας που δεν σας αρέσει ή να μειώνεται τον εαυτό σας θεωρώντας πως σας λείπουν πολλά για να γίνεται η «τέλεια» γυναίκα. Όλες μας έχουμε μέσα μας την «τέλεια» γυναίκα, απλά άλλες γυναίκες έχουν βρει τον τρόπο να το δείχνουν και άλλες το κρύβουν μέσα τους. Μην ξεχνάτε πως δεν υπάρχει τελειότητα χωρίς ψεγάδια.

2)Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός

Ένα ακόμη στοιχείο απαραίτητο για να τρελάνεις έναν άντρα είναι η αυτοπεποίθησή σου και ο δυναμισμός σου. Η χαμηλή μας αυτοπεποίθηση, όσο και να προσπαθήσουμε να την κρύψουμε, γίνεται αντιληπτή από τους γύρω μας. Οι άντρες τρελαίνονται με γυναίκες που νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους και δείχνουν δυνατές. Μπορεί να τους βγαίνει το αίσθημα της προστασίας αλλά τους κουράζει η ιδέα πως έχουμε πάντα την ανάγκη τους. Έτσι μην φοβηθείτε, με μέτρο φυσικά, να του δείξετε πως είστε μία δυναμική γυναίκα που ξέρει τι θέλει!

3)Μυστήριο

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές αυτό το πέπλο μυστηρίου που όταν τυλίγει μια γυναίκα κάνει τους άντρες να τρελαίνονται. Σκεφτείτε πως τους ελκύει το ανεξερεύνητο! Το μυστήριο που σας περιβάλλει είναι ικανό να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του και να του δημιουργήσει την εντύπωση πως δεν θα σας βαρεθεί ποτέ. Δεν χρειάζεται να ανοιχτείτε από την πρώτη στιγμή. Κρατήστε στοιχεία του εαυτούς σας τα οποία χρόνο με τον χρόνο. Οι άντρες τρελαίνονται στην ιδέα πως όλο και κάτι καινούριο τους περιμένει.

4)Τρυφερότητα

Άλλος ένας τρόπος να τον τρελάνεις είναι η τρυφερότητα! Όσο σκληροί και ανεξάρτητοι θέλουν να δείχνουν στην καθημερινότητά τους, όλοι οι άντρες έχουν ανάγκη την τρυφερότητα στις προσωπικές τους στιγμές. Γίνονται παιδιά και αναζητούν μια αγκαλιά και ένα χάδι. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο αλλά η τρυφερότητα που θα του δείξουμε είναι αρκετή για να μας ξεχωρίσει από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

5)Ανεξαρτησία

Σχετικά με την ανεξαρτησία υπάρχει πολλές φορές ένα μπέρδεμα στο μυαλό των γυναικών. Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που πατάν γερά στα πόδια τους και τις θαυμάζουν. Γιατί όμως συνήθως κάτι πάει στραβά; Το πρόβλημα δημιουργείται όταν οι γυναίκες αντιλαμβανόμαστε λάθος την έννοια της ανεξαρτησίας μας και αντιστρέφονται οι ρόλοι. Μία ανεξάρτητη γυναίκα δεν σημαίνει πως δεν είναι θηλυκή, σέξι, τρυφερή κι ευαίσθητη. Πρέπει να παραδεχτούμε πως στο συγκεκριμένο θέμα, μερικές φορές, οι γυναίκες το παρακάνουμε. Θέλει λίγη προσοχή στον τρόπο που προσπαθούμε να του δείξουμε ότι είμαστε ανεξάρτητες και δυναμικές. Χρειαζόμαστε τον θαυμασμό του για να τον τρελάνουμε και όχι να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική διάθεση.

6)Εκπλήξεις

Θέλετε να τον τρελάνετε; Κάντε του μικρές εκπλήξεις όποτε εσείς θεωρείτε πως χρειάζονται και τραβήξτε το ενδιαφέρον του. Οι εκπλήξεις είναι κάτι που απολαμβάνουν αφού συνειδητοποιούν πως και για εσάς είναι κάτι ξεχωριστό. Ακούγεται γραφικό αλλά η αλήθεια είναι πως οι άντρες μένουν για πάντα παιδιά! Οι γυναίκες από την άλλη, έχουμε το νάζι και την τσαχπινιά μας που κάνουν τις εκπλήξεις μας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες!

Ακόμα αναρωτιέσαι αν υπάρχουν τρόποι να τον τρελάνεις; Η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια σου κι εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι μία δοκιμή!

Πηγή:  dynamikhgynaika.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories