ΑΛΗΘΕΙΕΣ

99 στους 100 Ανθρώπους δεν μπορούν να εντοπίσουν και τα 16 Ζώα που κρύβονται στην Εικόνα. Εσύ τα Είδες;

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό στις αντίκες. Μας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο, και κάνουν όσους έχουν ζήσει πριν από μας, κατά κάποιον τρόπο, πιο ρεαλιστικούς. Το παρακάτω παζλ ηλικίας 144 ετών έχει μια τέτοια ιστορική γοητεία, γνωρίζοντας ότι πάνω από ένα αιώνα, έχει διασκεδάσει γενιές ανθρώπων, προκαλώντας τους να βρουν τα …


Υπάρχει κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό στις αντίκες. Μας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο, και κάνουν όσους έχουν ζήσει πριν από μας, κατά κάποιον τρόπο, πιο ρεαλιστικούς. Το παρακάτω παζλ ηλικίας 144 ετών έχει μια τέτοια ιστορική γοητεία, γνωρίζοντας ότι πάνω από ένα αιώνα, έχει διασκεδάσει γενιές ανθρώπων, προκαλώντας τους να βρουν τα κρυμμένα ζώα.

Ο Nathaniel Currier ασχολήθηκε με την τυπογραφία και δημιούργησε τα κρυμμένα ζώα στο παζλ που ακολουθεί.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα ζώα που ο Currier έκρυψε μέσα στην εικόνα; Αρχικά μπορείτε να βρείτε την αλεπού και κάποια πουλιά.

Πόσα κρυφά ζώα μπορείτε να εντοπίσετε σε αυτήν την εικόνα;

1

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το έργο του, ο Currier είναι γνωστός για τη δημιουργία εκπληκτικών τοπίων και τη φωτογράφηση ιστορικών στιγμών, αλλά δημιούργησε επίσης αυτά τα διασκεδαστικά παζλ με κρυφές εικόνες.

Λοιπόν, πώς τα πήγατε; Καταφέρατε να βρείτε όλα τα κρυμμένα ζώα;

Εδώ είναι η λύση:

2

Credit: DavidWolfe

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories