ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Αυτές είναι οι γυναικείες συμπεριφορές που τρελαίνουν έναν άνδρα!

Οι γυναίκες είναι ένα θείο δώρο – ενδιαφέρονται για το σύντροφο τους, τον αγαπούν, αλλά είναι και ένα γλυκό βάσανο καθώς πολλές φορές τον ταλαιπωρούν. Σίγουρα οι άνδρες βαριούνται όταν οι γυναίκες τους παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο, όταν φέρονται σαν μικρά παιδιά , όταν θέλουν συνέχεια να βγάζουν φωτογραφίες, όταν ψωνίζουν με τις ώρες κλπ.. Ωστόσο, υπ…


Οι γυναίκες είναι ένα θείο δώρο – ενδιαφέρονται για το σύντροφο τους, τον αγαπούν, αλλά είναι και ένα γλυκό βάσανο καθώς πολλές φορές τον ταλαιπωρούν. Σίγουρα οι άνδρες βαριούνται όταν οι γυναίκες τους παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο, όταν φέρονται σαν μικρά παιδιά , όταν θέλουν συνέχεια να βγάζουν φωτογραφίες, όταν ψωνίζουν με τις ώρες κλπ.. Ωστόσο, υπάρχουν σίγουρα ορισμένες γυναικείες συμπεριφορές στις οποίες οι άνδρες δεν μπορούν με τίποτα να αντισταθούν.

Όταν βάζεις το κεφάλι σου στο στήθος του

Οι άνδρες απλά το αγαπούν αυτό! Νιώθουν σαν πραγματικοί άντρες που δίνουν στην αγαπημένη τους ένα αίσθημα ασφάλειας.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Όταν παίζεις με τα μαλλιά του ενώ οδηγεί

Οι άντρες όχι μόνο αγαπούν αυτό λόγω της φυσικής ευχαρίστησης, αλλά το θεωρούν ως έκφραση αγάπης, στοργής και ανάγκης για επαφή από την σύντροφο τους.

υπάρχουν σίγουρα ορισμένες γυναικείες συμπεριφορές στις οποίες οι άνδρες δεν μπορούν με τίποτα να αντισταθούν.

Τον επαινείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το πιστεύετε ή όχι, οι άντρες λατρεύουν να δείχνετε το θαυμασμό σας για αυτούς δημόσια!

Όταν ακούς προσεκτικά αυτά που λέει

Όταν μια γυναίκα ακούει αυτά που λέει ο σύντροφος της με προσοχή, αυτός αισθάνεται οτι νοιάζεται για αυτόν και οτι τον αγαπά.

Του στέλνεις μηνύματα ή τον παίρνεις τηλέφωνο ενώ είσαι με φίλους

Στους άνδρες αρέσει πραγματικά όταν ξέρουν ότι τους σκέφτεστε ακόμη και όταν κάνετε κάτι άλλο με φίλους και δεν είστε με αυτούς.

Λατρεύει να εκδηλώνεις δημόσια την αγάπη σου

Όταν μια γυναίκα εκδηλώνει την αγάπη της δημόσια για έναν άνδρα, τότε η καρδούλα του αρχίζει και χτυπάει ταχύτερα. Για παράδειγμα, λατρεύουν να τους φτιάχνετε τα μαλλιά ενώ περιμένουν στην ουρά του σουπερμάρκετ για να πληρώσουν ή όταν μια γυναίκα κάνει την κίνηση για να τους πιάσει πρ΄βτη το χέρι!

Πηγή: daddy-cool.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας