ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Πείραμα απόρριψης δείχνει ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο σκληρές από τους άντρες.

Πρόσφατα έγινε ένα κοινωνικό πείραμα για να εξεταστεί το πόσο σκληρά απορρίπτουμε ο ένας τον άλλον όταν μας πλησιάσουν στο δρόμο.

Η ιδέα έιναι πολύ απλή. Το βίντεο ξεκινάει με άντρες που βλέπουν πως αντιδρούν οι γυναίκες όταν ευγενικά τις προσεγγίζουν για να ανοίξουν συζήτηση και να τις ζητήσουν να βγουν έξω. Αντιστρόφως, βλέπουμε πως αντιδρούν οι…


Πρόσφατα έγινε ένα κοινωνικό πείραμα για να εξεταστεί το πόσο σκληρά απορρίπτουμε ο ένας τον άλλον όταν μας πλησιάσουν στο δρόμο.

Η ιδέα έιναι πολύ απλή. Το βίντεο ξεκινάει με άντρες που βλέπουν πως αντιδρούν οι γυναίκες όταν ευγενικά τις προσεγγίζουν για να ανοίξουν συζήτηση και να τις ζητήσουν να βγουν έξω. Αντιστρόφως, βλέπουμε πως αντιδρούν οι άντρες όταν οι γυναίκες τους πλησιάζουν ευγενικά και αγχωμένα.

Η αντίδραση των γυναικών είναι πιο σκληρή, αλλά λογικό δεν είναι? Τις γυναίκες τις προσεγγίζουν συνέχεια, οπότε λογικό είναι να είναι πιο αμυντικές και επιφυλακτικές όταν τις ζητούν να βγουν έξω και πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται στο δρόμο. Νομίζω.. Δεν ξέρω..

Εχει διαφορά που γίνεται στο δρόμο?

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Ακόμα και σε μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης και σε καφετέριες μπορούν να γίνουν σκληρές.

Δείτε το βίντεο και τι αποτελέσματα είχε τελικά αυτό το κοινωνικό πείραμα:

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories