ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Άντριου Ρίτζλεϊ: Το συγκινητικό «αντίο» του άλλου μισού των Wham στον Τζορτζ Μάικλ [photos]

Οι δυο τους έγραψαν μαζί ένα από τα πιο λαμπρά κεφάλαια στην ιστορία της παγκόσμιας ποπ μουσικής σκηνής ενώ παρά τη λήξη της συνεργασίας τους, η σχέση τους παρέμεινε θερμή.

Μετά τη διάλυση των Wham το 1986, ο Τζορτζ Μάικλ συνέχισε σόλο καριέρα ενώ ο Άντριου Ρίτζλεϊ παρέμεινε στον χώρο της μουσικής ως συνθέτης και στιχουργός, με διάφορα ψευδώνυμα…


Οι δυο τους έγραψαν μαζί ένα από τα πιο λαμπρά κεφάλαια στην ιστορία της παγκόσμιας ποπ μουσικής σκηνής ενώ παρά τη λήξη της συνεργασίας τους, η σχέση τους παρέμεινε θερμή.

Μετά τη διάλυση των Wham το 1986, ο Τζορτζ Μάικλ συνέχισε σόλο καριέρα ενώ ο Άντριου Ρίτζλεϊ παρέμεινε στον χώρο της μουσικής ως συνθέτης και στιχουργός, με διάφορα ψευδώνυμα όμως.. .

Η είδηση του θανάτου του 53χρονου σταρ, τάραξε τον κόσμο όλον και, φυσικά το μουσικό του «έτερον ήμισυ», ο οποίος τον αποχαιρέτησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Συντετριμμένος από τον χαμό του λατρεμένου μου φίλου, Γιογκ (Yog: σσ: προφανώς το παρατσούκλι του για τον Μάικλ). Εγώ, οι αγαπημένοι του, οι φίλοι του, ο κόσμος της μουσικής, ο κόσμος γενικότερα… Για πάντα αγαπημενος! Α», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τον ποστάρισμα της είδησης του θανάτου, αρχικά, ενώ ακολούθησε και άλλο.

Στη συνέχεια, ο Άντριου πόσταρε μια «ατάκα» του Τζορτζ κάνοντας το δικό του σχόλιο επ’ αυτής. Ακόμη πιστεύω ότι η μουσική είναι ένα από τα πιο σπουδαία δώρα που έκανε ο κόσμος στον άνθρωπο», είχε πει ο Μάικλ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Δεν το έκανε Θεός, εσύ το έκανες παλιέ μου φίλε», προσθέτει εκείνος, μην μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του.

Πηγή: womenonly.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories