ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ανδρέας Μπάρκουλης: Άνοιξε η διαθήκη του – Αποκλήρωσε τα 2 από τα 3 παιδιά του

7
Άνοιξε η διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη πέντε μήνες μετά τον χαμό του.

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Ο αείμνηστος ηθοποιός δε συμπεριέβαλε στη διαθήκη την κόρη και τον μεγάλο του γιο. Κληρονόμοι είναι μόνο ο 14χρονος γιος του Νικόλας και η σύζυγό του, Μαίρη. Η κόρη του σεβόμενη την επιθυμία του πατέρα της δεν προχώρησε σε προσβ…


Άνοιξε η διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη πέντε μήνες μετά τον χαμό του.

Ο αείμνηστος ηθοποιός δε συμπεριέβαλε στη διαθήκη την κόρη και τον μεγάλο του γιο. Κληρονόμοι είναι μόνο ο 14χρονος γιος του Νικόλας και η σύζυγό του, Μαίρη. Η κόρη του σεβόμενη την επιθυμία του πατέρα της δεν προχώρησε σε προσβολή της διαθήκης σε αντίθεση με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών «Διόνυσος» που δεν τη δέχεται όπως αναφέρει η σύζυγος του ηθοποιού στην εφημερίδα Espresso.

«Η ύπαρξη διαθήκης δεν ήταν γνωστή σε κανέναν άλλον και γράφτηκε σχεδόν πριν από δεκατρία χρόνια, λίγον πριν από τη βάπτιση του Νικόλα. Γνώριζα από τον ίδιο πως θα άφηνε το 50% των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων του (και όλα τα υπόλοιπα) στο Νικόλα και το 50% σ’ εμένα με τον όρο: να μην ξαναπαντρευτώ ποτέ. Αυτός ο όρος τελικά δεν υπήρχε στη διαθήκη που ανοίχτηκε. Ήταν μάλλον ένα αστείο του συζύγου μου. Επιθυμούσε να εξασφαλίσει το Νίκο, καθώς αυτό που τον προβλημάτιζε ήταν πώς θα άφηνε πίσω του ένα ανήλικο παιδί και μάλιστα σε χέρια μανιακών που θέλουν να το κατασπαράξουν».

Πηγή: altsantiri.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας