ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Απίστευτο DEAL: Εξόργισαν τον Τραπεζίτη όταν του έκλεισαν το τηλέφωνο στα μούτρα λόγω Παντελίδη(vid)

Ένα απίστευτο σκηνικό παίχτηκε στο DEAL όταν ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος έκλεισε στα μούτρα το τηλέφωνο στον Τραπεζίτη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του newsbomb.com.cy, όταν άρχισε να ηχεί ένα τραγούδι του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη η διαγωνιζόμενη και ο παρουσιαστής θεώρησαν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουν για υπα…


Ένα απίστευτο σκηνικό παίχτηκε στο DEAL όταν ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος έκλεισε στα μούτρα το τηλέφωνο στον Τραπεζίτη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του newsbomb.com.cy, όταν άρχισε να ηχεί ένα τραγούδι του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη η διαγωνιζόμενη και ο παρουσιαστής θεώρησαν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουν για υπαρξιακά ζητήματα.

Όταν κτύπησε το τηλέφωνο από τον Τραπεζίτη για να ανακοινώσει την προσφορά στη διαγωνιζόμενη, ο δημοφιλής παρουσιαστής κατέβασε το ακουστικό για να συνεχίσει να μιλάει για το θέμα του Παντελίδη με την διαγωνιζόμενη.

Τελικά όταν τέλειωσαν ήχησε ξανά το τηλέφωνο και η διαγωνιζόμενη ρώτησε με αγωνία εάν έχει θυμώσει ενώ ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να του δώσει εξηγήσεις γι αυτή του την πράξη.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newsbomb.com.cy

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories