ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Απίστευτο DEAL: Εξόργισαν τον Τραπεζίτη όταν του έκλεισαν το τηλέφωνο στα μούτρα λόγω Παντελίδη(vid)

9
Ένα απίστευτο σκηνικό παίχτηκε στο DEAL όταν ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος έκλεισε στα μούτρα το τηλέφωνο στον Τραπεζίτη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του newsbomb.com.cy, όταν άρχισε να ηχεί ένα τραγούδι του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη η διαγωνιζόμενη και ο παρουσιαστής θεώρησαν ό…


Ένα απίστευτο σκηνικό παίχτηκε στο DEAL όταν ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος έκλεισε στα μούτρα το τηλέφωνο στον Τραπεζίτη.

Το No1 αδυνατιστικό προϊόν για το 2017! Μάθε περισσότερα!

Όπως θα δείτε στο βίντεο του newsbomb.com.cy, όταν άρχισε να ηχεί ένα τραγούδι του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη η διαγωνιζόμενη και ο παρουσιαστής θεώρησαν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουν για υπαρξιακά ζητήματα.

Όταν κτύπησε το τηλέφωνο από τον Τραπεζίτη για να ανακοινώσει την προσφορά στη διαγωνιζόμενη, ο δημοφιλής παρουσιαστής κατέβασε το ακουστικό για να συνεχίσει να μιλάει για το θέμα του Παντελίδη με την διαγωνιζόμενη.

Τελικά όταν τέλειωσαν ήχησε ξανά το τηλέφωνο και η διαγωνιζόμενη ρώτησε με αγωνία εάν έχει θυμώσει ενώ ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να του δώσει εξηγήσεις γι αυτή του την πράξη.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newsbomb.com.cy

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας