ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χιόνισε στην έρημο Σαχάρα μετά από 37 Χρόνια. Δείτε το Μαγικό Τοπίο με τους Χιονισμένους Αμμόλοφους!

Η έρημος Σαχάρα είναι το τελευταίο μέρος όπου θα περίμενε κανείς να βρει χιόνι. Είναι μία από τις πιο ξηρές και θερμές περιοχές του κόσμου με μέση θερμοκρασία τους 30 βαθμούς Κελσίου. Αλλά χάρη σε μια σουρεαλιστική εξέλιξη των πραγμάτων, στο τέλος αυτού του σουρεαλιστικού έτους, η μικρή πόλη Ain Sefra στην Αλγερία ξύπνησε και αντίκρισε χιόνι πάνω α…


Η έρημος Σαχάρα είναι το τελευταίο μέρος όπου θα περίμενε κανείς να βρει χιόνι. Είναι μία από τις πιο ξηρές και θερμές περιοχές του κόσμου με μέση θερμοκρασία τους 30 βαθμούς Κελσίου. Αλλά χάρη σε μια σουρεαλιστική εξέλιξη των πραγμάτων, στο τέλος αυτού του σουρεαλιστικού έτους, η μικρή πόλη Ain Sefra στην Αλγερία ξύπνησε και αντίκρισε χιόνι πάνω από τους αμμόλοφους.

Ο Karim Bouchetata φωτογράφισε το παράξενο αυτό φαινόμενο. Όλοι έπαθαν πλάκα βλέποντας χιόνι να πέφτει στην έρημο , είπε. Είναι πολύ σπάνιο. Το χιόνι που έπεφτε στην άμμο φαινόταν τέλειο και ήταν ιδανικό σκηνικό για φωτογράφιση.

Έμεινε μια μέρα και πλέον έχει λιώσει. Είναι η δεύτερη φορά που πέφτει χιόνι στην Σαχάρα. Η πρώτη φορά ήταν πάλι στην Αλγερία τον Φεβρουάριο του 1979.

3

4

5

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

6

7

8

9

10

Credit: boredpanda.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories