ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αποκάλυψη! Δεν φαντάζεστε τι περιέχει η…γέμιση της Kit Kat – Δεν είναι αυτό που περιμένατε….

7
Αν χρειαζόσασταν κάποια δικαιολογία για να μην τηρήσετε τη δίαιτα για τη νέα χρονιά, τα Κιτ Κατ είναι η κατάλληλη.

Τρώγοντας ένα, ουσιαστικά βοηθά να σώσεις τον πλανήτηΤο Κιτ Κατ είναι για πολλούς η ιδανική σοκολατομπάρα, καθώς είναι ελαφριά, τραγανή, γεμάτη σοκολάτα και γεμάτη γεύση. Όμως το Κιτ…


Αν χρειαζόσασταν κάποια δικαιολογία για να μην τηρήσετε τη δίαιτα για τη νέα χρονιά, τα Κιτ Κατ είναι η κατάλληλη.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Τρώγοντας ένα, ουσιαστικά βοηθά να σώσεις τον πλανήτηΤο Κιτ Κατ είναι για πολλούς η ιδανική σοκολατομπάρα, καθώς είναι ελαφριά, τραγανή, γεμάτη σοκολάτα και γεμάτη γεύση. Όμως το Κιτ Κατ έχει ένα μεγάλο, σκοτεινό μυστικό.

Η γέμιση του αποκαλύφθηκε και πιθανότατα δεν είναι αυτό που περιμένατε. Τα κομματάκια που υπάρχουν μέσα και της δίνουν αυτή την υπέροχη γεύση προέρχονται… από κατεστραμμένα Κιτ Κατ!Οι μπάρες που βγαίνουν από το εργοστάσιο παραγωγής και παρουσιάζουν ανομοιομορφίες ή είναι σπασμένες ρίχνονται πίσω και χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν τις υπόλοιπες.

Η Τζούλι Ουόκερ, εργάτης στο εργοστάσιο της Nestle αποκάλυψε στον Γκρεγκ Ουάλας του BBC: «Όλες οι μπάρες μπαίνουν πίσω για να χρησιμοποιηθούν ως γέμιση για τις νέες. Βγάζουμε στην άκρη εκείνες που δεν είναι υψηλών προδιαγραφών».

Έτσι, αν χρειαζόσασταν κάποια δικαιολογία για να μην τηρήσετε τη δίαιτα για τη νέα χρονιά, τα Κιτ Κατ είναι η κατάλληλη. Τρώγοντας ένα, ουσιαστικά βοηθά να σώσεις τον πλανήτη (ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε).

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας