ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Θα πάθετε πλάκα: Ο Τζάστιν Μπίμπερ νοίκιασε σπίτι στο Beverly Hills και είναι όλο από γυαλί! (Photos)

Είναι από τους μεγαλύτερους σταρ στον πλανήτη και η φήμη του ως γείτονας δεν είναι και η καλύτερη. Μιλάμε για τον Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος είναι γνωστός για τα τρελά πάρτι που κάνει στο σπίτι του και αναστατώνει όσους ζουν κοντά του. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετακόμισε από την έπαυλή του στο Los Angeles σε ένα μεγάλο γυάλινο σπίτι το οποίο είναι …


Είναι από τους μεγαλύτερους σταρ στον πλανήτη και η φήμη του ως γείτονας δεν είναι και η καλύτερη. Μιλάμε για τον Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος είναι γνωστός για τα τρελά πάρτι που κάνει στο σπίτι του και αναστατώνει όσους ζουν κοντά του. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετακόμισε από την έπαυλή του στο Los Angeles σε ένα μεγάλο γυάλινο σπίτι το οποίο είναι αρκετά μακριά από τα υπόλοιπα της γειτονιάς του.

Ο νεαρός τραγουδιστής δεν αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι αλλά το νοικιάζει για το ποσό των 60.000 δολαρίων το μήνα. Το σπίτι βρίσκεται στο Beverly Hills και είναι σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Ed Niles. Mόλις τον περασμένο μήνα βγήκε στην αγορά ενώ ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν καθυστέρησε καθόλου να το κλείσει (φυσικά χωρίς να κάνει παζάρια στην τιμή του).

1

Η γυάλινη έπαυλη καλύπτει μία έκταση 600 τ.μ. και περιλαμβάνει 6 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια (κάνει και τόσα πάρτι το παιδί, να μην έχει από ένα μπάνιο ο κάθε καλεσμένος;), ένα γκαράζ με θέσεις για 7 αυτοκίνητα και εκπληκτική θέα προς την πόλη αλλά και τον ωκεανό.

2

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

3

Οι λάτρεις της αρχιτεκτονικής θα λατρέψουν τα μεγάλα γυάλινα παράθυρα και το κυκλικό σχήμα του σπιτιού.

Πηγή: travelstyle.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories