ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κρυφή κάμερα πιάνει την νταντά να Κακοποιεί ένα 4χρονο αγοράκι με Σύνδρομο Down, Επιληψία και Καρδιακά Προβλήματα!

22
Οι γονείς ξέρουν τα παιδιά τους καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο και μπορούν να καταλάβουν πότε κάτι δεν πάει καλά, ακόμη και αν δεν τους πούνε τίποτα.

Η Tiffany Fields ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο 4χρονος γιος της ξαφνικά δεν ήθελε να τον αγγίζουν. «Ο Luke ήταν πάντα ένας πο…


Οι γονείς ξέρουν τα παιδιά τους καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο και μπορούν να καταλάβουν πότε κάτι δεν πάει καλά, ακόμη και αν δεν τους πούνε τίποτα.

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Η Tiffany Fields ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο 4χρονος γιος της ξαφνικά δεν ήθελε να τον αγγίζουν. «Ο Luke ήταν πάντα ένας πολύ τρυφερό παιδί, ήταν πάντα το είδος του παιδιού που του άρεσε να τον κρατάει η μητέρα του», δήλωσε ο δικηγόρος της Fields. «Ξαφνικά, όλα αυτά άλλαξαν και αυτό προκάλεσε στην Tiffany ανησυχία.»

Την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισε να κρύψει μια κάμερα στο σπίτι της για να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει, και όταν είδε το βίντεο, ανακάλυψε ότι ο γιος της, ο οποίος έχει σύνδρομο Down, επιληψία, και προβλήματα στην καρδιά δεχόταν σωματική και προφορική κακοποίηση από την νταντά του, Lillian D. White.

«Μικρό σκ@το, αυτό θα κάνεις – θα το κάνουμε με τον δικό μου τρόπο. Δεν θα με κλωτσήσεις, γιατί κάθομαι πάνω σου«, ακούγεται να λέει η White. Η White έκτοτε έχει συλληφθεί και κατηγορείται για εγκληματική κακοποίηση δευτέρου βαθμού.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε τα συγκλονιστικές πράξεις που ανακάλυψε η μαμά.

Πηγή: taz.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας