ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο Σκύλος φερόταν Παράξενα και την μύριζε Συνεχώς στο Στήθoς. Μόλις κατάλαβε το Λόγο, της Κόπηκε το Αίμα!

32
Η 62χρονη Βρετανίδα Karin Gibson είναι ιδιοκτήτρια ενός λαμπραντόρ που ονομάζεται Paddy. Όταν επέστρεψε σπίτι μετά από μερικές ημέρες διακοπών, o Paddy την καλωσόρισε με τον γνωστό ζεστό του τρόπο. Πήδηξε από την χαρά του και της έγλειψε το πρόσωπο όπως πάντα. Αλλά μετά έκανε κάτι εντελώς ασυνήθιστο…

Η 62χρονη Βρετανίδα Karin Gibson είναι ιδιοκτήτρια ενός λαμπραντόρ που ονομάζεται Paddy. Όταν επέστρεψε σπίτι μετά από μερικές ημέρες διακοπών, o Paddy την καλωσόρισε με τον γνωστό ζεστό του τρόπο. Πήδηξε από την χαρά του και της έγλειψε το πρόσωπο όπως πάντα. Αλλά μετά έκανε κάτι εντελώς ασυνήθιστο.

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

“Πήδηξε πάνω μου, μύρισε την αναπνοή μου και με κοίταξε στα μάτια και σκούντηξε το στήθoς μου”, θυμάται η Karin.
Ειδικά το δεξί στήθoς. Έμοιαζε σαν να μυρίζει κάτι παράξενο… H Karin ήταν μπερδεμένη. Ειδικά επειδή, καθώς περνούσαν οι μέρες, ο Paddy συνέχιζε το παιχνίδι με το δεξί της στήθoς!

Μετά από δύο εβδομάδες, η Karin αποφάσισε να πάει σε έναν γιατρό. Μετά από μαστογραφία και βιοψία, οι γιατροί της έκαναν μια φριχτή ανακοίνωση: είχε καρκίνωμα, είχε αναπτύξει καρκίνο σε επιθηλιακά κύτταρα. Και αυτό στο δεξί στήθoς, ακριβώς στο σημείο που μύριζε ο Paddy!

Ευτυχώς, ο καρκίνος ανιχνεύτηκε σε αρχικό στάδιο. Η Karin θα είναι καλά μετά από χειρουργείο και ακτινοθεραπείες. Χάρη στον Paddy, μπορεί να γλιτώσει ακόμα και την χημειοθεραπεία. Η Karin ήταν τυχερή που ο Paddy ανίχνευσε αμέσως τον καρκίνο!

Οι σκύλοι μπορούν μυρίσουν πράγματα που δεν μπορούμε να καταλάβουμε εμείς. Αν τους ακούσουμε, μπορούν να μας σώσουν την ζωή!

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας