ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Το ήθελε πολύ! Ο Αντώνης Κανάκης πραγματοποίησε, επιτέλους, το παιδικό του όνειρο! Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή!

6
Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Αντώνης Κανάκης, σήμερα θέλησε να μοιραστεί την τεράστια χαρά του με τους φίλους του μέσα από τα social media.

Και ο λόγος; Το παιδικό όνειρο του πλέον είναι πραγματικότητα. Από μικρός ήθελε να αποκτήσει το δικό του σπιτικό ραδιοφωνικό στούντιο κάτι το ο…


Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Αντώνης Κανάκης, σήμερα θέλησε να μοιραστεί την τεράστια χαρά του με τους φίλους του μέσα από τα social media.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Και ο λόγος; Το παιδικό όνειρο του πλέον είναι πραγματικότητα. Από μικρός ήθελε να αποκτήσει το δικό του σπιτικό ραδιοφωνικό στούντιο κάτι το οποίο τώρα κατάφερε, όπως δήλωσε και ο ίδιος με δυο φωτογραφίες και ένα όμορφο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Ακόμα, στο τέλος της ανάρτησης θέλησε να δείξει την λύπη του για τον χαμό του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Δείτε την ανάρτηση του παρακάτω:

1

2

«Ονειρευόμουν ένα σπιτικό ραδιοφωνικό στούντιο, βασισμένο στο βινύλιο, από μικρό παιδί, από τα πειρατικά χρόνια» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης και με δυο φωτογραφίες αποκάλυψε την πραγματοποίηση του…
«35 χρόνια μετά αφότου βγήκα στον ραδιοφωνικό αέρα για πρώτη φορά ως πειρατής, το έστησα τελικά έτσι ακριβώς όπως το φανταζόμουν. Νομίζω ότι αν κάποιος μου το προσέφερε εκείνη την εποχή, θα έκανα 24ωρες εκπομπές με ορό!
Ο λόγος που το έφτιαξα, πέρα από την πραγματοποίηση του παιδικού ονείρου, είναι γιατί τελευταία νιώθω έντονα την ανάγκη να κάνω μια σειρά εβδομαδιαίων εκπομπών στον #Imagine897 στις οποίες θα μεταδίδω μουσική μόνο από βινύλια. Λέω να ξεκινήσω σήμερα, στις 8 το βράδυ, με πειρατική διάθεση… οπότε… τα λέμε εκεί…» είπε δίνοντας ραντεβού με τους ακροατές του και κλείνοντας ανέφερε: «Υ.Γ. Λυπημένος πολύ για τον Λουκιανό…»

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας