ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη για τον μπαμπά του έχει σπάσει ταμεία και έγινε Best seller!

30
Ο Αντώνης Κανάκης κυκλοφορεί την 6η έκδοση «Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα)», από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ. Το βιβλίο χαρακτηρίζεται από μια δόση ειλικρίνειας και αμεσότητας προς το κοινό. Ο συγγραφέας και οι εκδόσεις, έκαναν μια γεναιόδορη πράξη και προσέφεραν οικονομική βοήθεια στο ορφανοτροφείο «Άγιος Στυ…

Ο Αντώνης Κανάκης κυκλοφορεί την 6η έκδοση «Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα)», από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ. Το βιβλίο χαρακτηρίζεται από μια δόση ειλικρίνειας και αμεσότητας προς το κοινό. Ο συγγραφέας και οι εκδόσεις, έκαναν μια γεναιόδορη πράξη και προσέφεραν οικονομική βοήθεια στο ορφανοτροφείο «Άγιος Στυλιανός», στο οποίο διατίθενται τα έσοδα από τις πωλήσεις.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Το βίβλιο από ότι φαίνεται μέσα από την απήχηση του συγκίνησε και άγγιξε το κοινό. Δείτε παρακάτω την περιγραφή – σημείωμα του συγγραφέα:

“Αυτό δεν είναι ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Είναι ένα πέρα για πέρα αληθινό, κείμενο, που περιγράφει τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις αντιδράσεις, τα γεγονότα, είκοσι περίπου συγκεκριμένων ημερών. Τις είκοσι αυτές ήμερες αυτά έζησα, αυτά ένιωσα, αυτά σκέφτηκα, αυτά φώναξα, αυτά έκανα. Το κείμενο αυτό γράφτηκε αυθόρμητα, άμεσα, ασταμάτητα. Γράφτηκε μόνο του, μέσα σε τέσσερις περίπου ήμερες, όταν συνέβη ό,τι συνέβη. Έκτος από τις εκ των υστερών ορθογραφικές διορθώσεις, ούτε μια λέξη δεν άλλαξε από την αρχική άμεση-αυτόματη καταγραφή. Δεν σουλουπώθηκε στη συνέχεια, δεν στρογγύλεψε, δεν δουλεύτηκε το περιεχόμενο ή οι διατυπώσεις. Έμεινε έτσι, ακατέργαστο και ωμό. Το κείμενο αυτό είναι μια αντίδραση, μια ανάγκη, ένα καταφύγιο, μια ενέργεια που δεν την αποφάσισα εγώ. Το κείμενο αυτό δεν γράφτηκε για να δημοσιευτεί. Το κείμενο αυτό εύχομαι να μην είχε γραφτεί πότε. Το κείμενο αυτό γράφτηκε από εμένα για τον Μπαμπά μου, από μένα για μένα, αλλά και για όλους τους Μπαμπάδες, για όλους τους γιους, για όλες τις Μαμάδες-συντρόφους, για όλες τις κόρες… Για τους ιερούς αυτούς δεσμούς…”

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας