ΠΕΡΙΕΡΓΑ

14 Μαθητές Γυμνασίου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο αφού κατανάλωσαν Ζελεδάκια. Αυτό που Σοκάρει όμως είναι..

12
Τουλάχιστον 14 παιδιά γυμνασίου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο την Τρίτη στο Illinois αφού έφαγαν ζελεδάκια που πρέπει να ήταν μολυσμένα με κάποια άλλη ουσία. Ο διευθυντής του σχολείου στο προάστιο Naperville του Σικάγο είπε πως 14 μαθητές μεταφέρθηκαν προληπτικά στο τοπικό νοσοκομείο όταν άρχισαν να έ…

Τουλάχιστον 14 παιδιά γυμνασίου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο την Τρίτη στο Illinois αφού έφαγαν ζελεδάκια που πρέπει να ήταν μολυσμένα με κάποια άλλη ουσία. Ο διευθυντής του σχολείου στο προάστιο Naperville του Σικάγο είπε πως 14 μαθητές μεταφέρθηκαν προληπτικά στο τοπικό νοσοκομείο όταν άρχισαν να έχουν ταχυπαλμία, ξερό στόμα και ζαλάδα.

“Αυτό το γλυκό έκανε τους μαθητές να νιώθουν άρρωστοι,” είπε σε ανακοίνωσή του το σχολείο. “Σε κάθε μαθητή είχαν εκδηλωθεί τα συμπτώματα με διαφορετική ένταση.” Το σχολείο είπε πως δύο μαθητές έμειναν στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι 11 υποβλήθηκαν σε θεραπεία και πήγαν σπίτια τους.

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

13

Το αστυνομικό τμήμα του Naperville είπε πως τα ζελεδάκια είχαν μολυνθεί από “κάποια άλλη ουσία.” Αλλά οι μαθητές είπαν στην αστυνομία ότι νομίζουν πως τα ζελεδάκια ήταν μολυσμένα με “μαριχουάνα σε υγρή μορφή,”

Η αστυνομία είπε πως πρέπει να γίνουν εξετάσεις για να δουν τι ακριβώς ήταν αυτή η ουσία και σύμφωνα με αναφορές, ένας 17χρονος έχει ήδη συλληφθεί για ανάμειξη στο περιστατικό.

Οι ερευνητές θέλουν να βρουν ποιος μοίρασε τα ζελεδάκια. Όπως είπαν οι μαθητές, τα έτρωγαν τα ανάμεσα στα μαθήματα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ήξεραν τι κατανάλωναν.

Credit: buzzfeed.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας