ΠΕΡΙΕΡΓΑ

15 Απίστευτα Πράγματα που Συμβαίνουν ΜΟΝΟ στην Ιαπωνία. Με το 9ο θα Τραβάτε τα Μαλλιά σας!

1. Τα πεπόνια είναι πανάκριβα. Ένα μεγάλο πεπόνι με μερικές ατέλειες μπορεί να πωληθεί για 300 δολάρια.

2. Η Ιαπωνία λατρεύει τον καφέ. Η Ιαπωνία εισάγει περίπου το 85% της ετήσια παραγωγήσε σε καφέ της Τζαμάικα.

3. Ο αναλφαβητισμός στην Ιαπωνία φτάνει το 0%. Οι Γιαπωνέζοι είναι απίστευτα πειθαρχημένοι και αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση….


1. Τα πεπόνια είναι πανάκριβα. Ένα μεγάλο πεπόνι με μερικές ατέλειες μπορεί να πωληθεί για 300 δολάρια.

1

2. Η Ιαπωνία λατρεύει τον καφέ. Η Ιαπωνία εισάγει περίπου το 85% της ετήσια παραγωγήσε σε καφέ της Τζαμάικα.

2

3. Ο αναλφαβητισμός στην Ιαπωνία φτάνει το 0%. Οι Γιαπωνέζοι είναι απίστευτα πειθαρχημένοι και αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση.

3

4. Πρέπει να φορέσετε ειδικά παπούτσια στο μπάνιο. Όταν χρησιμοποιείτε το μπάνιο σε κάποιο σπίτι, θα χρειαστεί να φορέσετε ειδικές παντόφλες μπάνιου. Πολλά μπάνια στην Ιαπωνία δεν έχουν ξεχωριστή περιοχή για τη ντουζιέρα, που σημαίνει ότι το πάτωμα συχνά είναι βρεγμένο.

4

5. Μια νέα τάση στην Ιαπωνία θέλει τις νεαρές κοπέλες να έχουν πεταχτά ή στραβά δόντια.

5

6

6. To ρούφηγμα του φαγητού θεωρείται καλό στην Ιαπωνία. Τα νουντλς πρέπει να ρουφούνται δυνατά όταν τρώγονται. Δείχνει ότι το φαγητό είναι νόστιμο, και είναι ένας τρόπος για να στείλετε κοπλιμέντα στον σεφ.

7

7. Τα Χριστούγεννα τρώνε από τα KFC. Αν και η Ιαπωνία παραδοσιακά δεν γιορτάζει τα Χριστούγεννα, τα KFC έγιναν δημοφιλή στους ξένους της Ιαπωνίας, μιας και δε μπορούσαν να βρουν πουθενά αλλού κοτόπουλο ή γαλοπούλα. Οι Γιαπωνέζοι τελικά ακολούθησαν την τάση.

8

8. Το να βάλει κάποιος το δάχτυλό του στον πισινό κάποιου είναι απολύτως φυσιολογικό. «Kancho» είναι μια κοινή φάρσα, που το άτομο ενώνει τα χέρια σε σχήμα όπλου, και στη συνέχεια το σπρώχνει στον πισινό κάποιου φωνάζοντας «kancho!».

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

9

10

9. Η λέξη karaoke στα Γιαπωνέζικα σημάινει «άδεια ορχήστρα». Έτσι τραγουδάτε χωρίς καμία μουσική υπόκρουση από ορχήστρα.

11

10. Υπάρχουν καφετέριες όπου μπορείτε να κοιμηθείτε δίπλα σε μια κοπέλα για κάποιο χρηματικό αντίτιμο, χωρίς όμως καμία σωματική επαφή.

12

11. Δεν υπάρχουν καθαρίστριες στην Ιαπωνία. Οι μαθητές καθαρίζουν οι ίδιοι το σχολείο. Καθημερινά, σε μια συγκεκριμένη ώρα, τα παιδιά συνεργάζονται για να οργανώσουν την τάξη, σφουγγαρίζουν και πλένουν τις τουαλέτες.

13

14

12. Οι Γιαπωνέζες συνήθιζαν να βάφουν μαύρα τα δόντια τους. Στην αρχαία Ιαπωνία, τα λευκά δόντια θεωρούνταν άσχημα.

15

13. Το να αποκοιμηθεί κάποιος εν ώρα εργασίας είναι καλό. Οι Γιαπωνέζοι συχνά κοιμούνται στη δουλειά τους. Αυτό δείχνει ότι εργάζεστε για πολλές ώρες, μερικές φορές 19 ώρες την ημέρα, και έτσι ενθαρρύνεται ο ύπνος.

16

14. Το μαυρισμένο πρόσωπο είναι μια δημοφιλής τάση στη νεολαίο της Ιαπωνίας, που ήθελαν να πάνε κόντρα στην παραδοσιακή ιδέα της ομορφιάς: χλωμό πρόσωπο, σκούρα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ.

17

 

15. Τα ξενοδοχεία για εpωτα είναι δημοφιλή εδώ. Αυτά τα ξενοδοχεία νοικιάζονται με την ώρα, και είναι σχεδιασμένα για ζευγάρια που χρειάζονται λίγο ιδιωτικό χρόνο.

18

19

16. Το να μάθει κάποιος να προετοιμάζει Fugu είναι μια σοβαρή ενασχόληση. Χρειάζεται 11 χρόνια εντατικής εκπαίδευσης για να γίνει κάποιος επαγγελματίας σεφ δηλητηριώδους γουρουνόψαρου. Αν το γουρουνόψαρο προετοιμαστεί με λάθος τρόπο, τότε το άτομο που το καταναλώνει μπορεί να πεθάνει. Οι fugu σεφ πρέπει να φάνε οι ίδιοι το ψάρι για να περάσουν την εκπαίδευση και για να είναι πιστοποιημένοι ώστε να προετοιμάσουν το ψάρι σε ένα εστιατόριο.

20

21

17. Η Ιαπωνία έχει το φεστιβάλ Hadaka Matsuri, όπου χιλιάδες άντρες βγάζουν τα ρούχα τους δημόσια, καθώς πιστεύουν ότι έτσι έχουν τη δυνατότητα να απορροφήσουν τα κακά πνεύματα.

22

18. Υπάρχει ένα δάσος όπου πηγαίνουν για να αυτοκτονήσουν. Το Aokigahara είναι ένα δάσος στις παρυφές του όρους Φίτζι, και είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές μέρος για αυτοκτονίες, μετά τη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο.

23

19. Πολλοί άντρες Ιάπωνες αρνούνται να αφήσουν τα δωμάτιά τους. Αυτό αποκαλείται «hikikomori», που σημαίνει απόσυρση, όπου οι άντρες κλειδώνονται στα δωμάτιά τους και αρνούνται οποιαδήποτε επαφή με τον έξω κόσμο. Οι ψυχολόγοι λένε ότι η πάθηση σχετίζεται με την κατάθλιψη και το άγχος, εξαιτίας των ακραίων Ιαπωνικών κοινωνικών πιέσεων.

24

20. Μπορείτε να κοιμηθείτε μέσα σε μια κάψουλα στην Ιαπωνία. Το ξενοδοχείο με τις κάψουλες βρίσκεται στην Οζάκα της Ιαπωνίας. Προσφέρονται για μια σύντομη ξεκούραση.

25

21. Το ωμό κρέας αλόγου είναι δημοφιλής τροφή στην Ιαπωνία και θεωρείται λιχουδιά.

26

22. Ο πιο ακριβός τόνος στον κόσμο πωλήθηκε στην Ιαπωνία. Πωλήθηκε τόνος βάρος 268 κιλών για 735.000 δολάρια.

27

23. Η Ιαπωνία έχει ένα νησί γεμάτο με λαγούς. Το νησί Okunoshima φιλοξενεί χιλιάδες ελεύθερους λαγούς.

28

24. Στην Ιαπωνία υπάρχει η πιο σύντομη κυλιόμενη σκάλα του κόσμου. Έχει μόλις 5 σκαλοπάτια.

29

25. Στην Ιαπωνία βρίσκεται η πιο παλιά εταιρεία του κόσμου. Η Kongo Gumi Co., Ltd. ιδρύθηκε το 578 μ.Χ.24.

30

Credit: 9gag.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories