ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Άντρας πυροβόλησε τη γυναίκα του για να αποδείξει ότι το αλεξίσφαιρο του είναι ανθεκτικό

Ένας Κολομβιανός σχεδιαστής προκειμένου να πείσει πως το αλεξίσφαιρο γιλέκο που κατασκεύασε είναι ανθεκτικό, το δοκίμασε πάνω στη γυναίκα του.

Ο Miguel Caballero ειδικεύεται στη δημιουργία ενδυμάτων για τους λάτρεις των όπλων και του κυνηγιού, ενώ ζήτησε από τη γυναίκα του κάνει για λίγο το πειραματόζωο, προκειμένου να δείξει ότι το τελευταίο μο…


Ένας Κολομβιανός σχεδιαστής προκειμένου να πείσει πως το αλεξίσφαιρο γιλέκο που κατασκεύασε είναι ανθεκτικό, το δοκίμασε πάνω στη γυναίκα του.

Ο Miguel Caballero ειδικεύεται στη δημιουργία ενδυμάτων για τους λάτρεις των όπλων και του κυνηγιού, ενώ ζήτησε από τη γυναίκα του κάνει για λίγο το πειραματόζωο, προκειμένου να δείξει ότι το τελευταίο μοντέλο αλεξίσφαιρου της εταιρείας του δουλεύει.

Δείτε το βίντεο

Ο άνδρας μάλιστα ήταν τόσο σίγουρος για την ποιότητα του προϊόντος του, αφού όχι μόνο πυροβόλησε τη σύζυγό του αλλά το έκανε και σχεδόν εξ επαφής.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Όπως αναφέρει το miamiherald.com, ο Κολομβιανός σχεδιαστής μέχρι στιγμής έχει πυροβολήσει πάνω από 230 ανθρώπους για να διαπιστώσει αν τα προϊόντά του λειτουργούν. Ανάμεσα στα «θύματά» του είναι διάφοροι δημοσιογράφοι, ο μάγος Ντέιβιντ Μπλέιν, ο δικηγόρος του και άλλοι δυνητικοί πελάτες.

Η σύζυγος του Caballero εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις πωλήσεις του προϊόντος.

[huffingtonpost]

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories