ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε φωτογραφίες από τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού της!

Τα τελευταία χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη, έχει επιλέξει να μοιράζεται αρκετά από τα όσα ζει εκτός πλατό, μαζί με την οικογένειά της. Τα Χριστούγεννα μάλιστα και οι προετοιμασίες αυτής της περιόδου, δημιουργούν ευχάριστο κλίμα, αλλά και διαφωνίες ανάμεσα στα παιδιά της. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η καθημερινότητα με τέσσερα παιδιά στο σπίτι, μόνο εύκολη δ…


Τα τελευταία χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη, έχει επιλέξει να μοιράζεται αρκετά από τα όσα ζει εκτός πλατό, μαζί με την οικογένειά της. Τα Χριστούγεννα μάλιστα και οι προετοιμασίες αυτής της περιόδου, δημιουργούν ευχάριστο κλίμα, αλλά και διαφωνίες ανάμεσα στα παιδιά της. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η καθημερινότητα με τέσσερα παιδιά στο σπίτι, μόνο εύκολη δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και φέτος αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της. Πρόκειται για ένα ψηλό – εντυπωσιακό δέντρο, το οποίο η οικογένεια απέκτησε τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθειά της να ανανεώσει τον στολισμό του σαλονιού!

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει στον «αέρα» της εκπομπής της:«Σοβαρά; Τα έχεις δει πως τσακώνονται για το ποιος θα βάλει το τελευταίο στολίδι; Ο Άγγελος δεν ασχολείται πια με τα δέντρα, αλλά μια αφορμή τσακωμού θα τη δώσει. Κάθε φορά, ενώ έχει χαρεί το παιδί που έχει βάλει το τελευταίο στολίδι, πάει στο τέλος και αλλάζει το αλλάζει…»

Το FTHIS.GR συγκέντρωσε φωτογραφίες από το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα:

Πηγή; fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας