ΠΕΡΙΕΡΓΑ

H οικογένεια… Barbie που έγινε viral: Μπορείς να ξεχωρίσεις τη μάνα από τις κόρες; (Photos)

Μία από τις τρεις γυναίκες στη φωτογραφία είναι 45 και οι άλλες δύο είναι 21 και 19. Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, πάντως, δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν ποια είναι ποια.Η μητέρα, η 45χρονη Νάταλι Ουάρντελ (αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία), παραδέχεται ότι την μπερδεύουν συχνά με τις δύο κόρες της, πιστεύοντας ότι πρόκειται για τρεις αδελφές κα…


Μία από τις τρεις γυναίκες στη φωτογραφία είναι 45 και οι άλλες δύο είναι 21 και 19. Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, πάντως, δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν ποια είναι ποια.Η μητέρα, η 45χρονη Νάταλι Ουάρντελ (αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία), παραδέχεται ότι την μπερδεύουν συχνά με τις δύο κόρες της, πιστεύοντας ότι πρόκειται για τρεις αδελφές και όχι για μητέρα με τα παιδιά της.

Η εντυπωσιακή Αυστραλέζα δέχεται το παρατσούκλι Barbie για εκείνη και τις κόρες της και ισχυρίζεται ότι είναι φιλενάδες με την 21χρονη Τζασμίν και την 19χρονη Ταμίκα. Πηγαίνουν μαζί σε κλαμπ και συναυλίες, ντύνονται παρόμοια και ποζάρουν όλες μαζί στο instagram.

1

«Το δέχομαι σαν κοπλιμέντο ότι μοιάζουμε με τρεις αδελφές, όμως πολλοί λένε ότι μιμούμαι τις κόρες μου. Δεν είναι αλήθεια, είχα μακριά ξανθά μαλλιά από τα 15 μου» λέει η Νάταλι και συμπληρώνει «είναι θέμα γονιδίων».

2

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η… μαμά Barbie είναι παντρεμένη με τον πατέρα των κοριτσιών, τον οποίο γνώρισε όταν θαύμασε το πολυτελές αυτοκίνητο του. Όλη η οικογένεια έχει αδυναμία στα αυτοκίνητα και συχνά δίνει το παρών σε αγώνες ταχύτητας ή σε εκθέσεις αυτοκινήτων. Όπως λέει η Νάταλι «εμείς πάμε παντού οικογενειακώς και αυτό μας δένει ως οικογένεια. Άλλες σύζυγοι, που δεν έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με τους άντρες τους, τσακώνονται συχνά».

3

Πηγή: fumara.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories