ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κι όμως! Ξανά μαζί Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης

Δείτε την κοινή τους φωτογραφία

ους γνωρίσαμε ως «ντουέτο» που γύριζε όλο τον κόσμο και ζούσε περιπέτειες μέσω της εκπομπής World Party. Όταν, όμως, τελείωσε ο κύκλος αυτού του project έκλεισε και ο καθένας τους ακολούθησε νέους δρόμους, άρχισε να γράφεται ότι η σχέση του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη άλλαξε και δεν είναι πια… «αδέλφ…

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!


Δείτε την κοινή τους φωτογραφία

ους γνωρίσαμε ως «ντουέτο» που γύριζε όλο τον κόσμο και ζούσε περιπέτειες μέσω της εκπομπής World Party. Όταν, όμως, τελείωσε ο κύκλος αυτού του project έκλεισε και ο καθένας τους ακολούθησε νέους δρόμους, άρχισε να γράφεται ότι η σχέση του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη άλλαξε και δεν είναι πια… «αδέλφια»!

Κι ενώ εδώ και μήνες, ισχυριζόντουσαν ότι έχουν απλά χαθεί και δεν έχουν μαλώσει – αλλά κανείς δεν τους πίστευε – μια κοινή τους φωτογραφία μετά από ένα τόσο μεγάλο «κενό» ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ίσως και να είναι ακόμα φίλοι!

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Survivor, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τουρκία με την Χριστίνα Μπόμπα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφία στην οποία οι δύο κολλητοί ποζάρουν δίπλα – δίπλα και μας δείχνουν τις ταυτότητές τους!

Χωρίς να ξέρουμε πού συναντήθηκαν, ας κρατήσουμε το «βασικό»: Σάκης και Γιώργος είναι και πάλι μαζί!

15

Πηγή: star.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας